Σαράντον: μόνο στα Όσκαρ δεν ήμουν μαστουρωμένη

13.12.2013
Η διάσημη ηθοποιός δε μασάει τα λόγια της, ούτε και όταν πρόκειται για όχι και τόσο κολακευτικές για την ίδια αποκαλύψεις…

Η Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon) πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Watch What Happens Live" μαζί με Ρέιφ Φάινς (Ralph Feinnes) και είπε πράγματα και θάματα…

Ο παρουσιαστής του σόου Άντι Κοέν (Andy Cohen) ζήτησε από την 67χρονη ηθοποιό να του ονομάσει μια χολιγουντιανή εκδήλωση στην οποία είχε παραβρεθεί μαστουρωμένη.

"Μόνο μία; Θα έλεγα σε όλες εκτός από τα Όσκαρ", απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Σαράντον γελώντας και προφανώς διασκεδάζοντας με την έκπληξη του παρουσιαστή.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Σούζαν Σαράντον κέρδισε ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Dead Man Walking" το 1996 ενώ συνολικά έχει προταθεί από την Ακαδημία 5 φορές.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια μιλά ανοιχτά για την "αδυναμία" της στα ναρκωτικά.

Το 2010, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη βρετανική εφημερίδας "The Observer" η Σαράντον παραδέχτηκε –μεταξύ άλλων- ότι μιλά πολύ ανοιχτά για τα ναρκωτικά με τα τρία παιδιά της, ενώ δεν έκρυψε και τις προσωπικές τις προτιμήσεις: "Λατρεύω τα μανιτάρια και τα έχω κάνει επιτυχημένα, αλλά δεν μου αρέσει τίποτα χημικό. Δεν μου άρεσε το LSD και το Έκστασι. Εγώ προτιμώ αυτά που μπορείς να καπνίσεις, αλλά δεν τη βρίσκουν όλοι με τα ίδια. Και αυτό έλεγα πάντα στα παιδιά μου, ότι μερικά ναρκωτικά μπορεί να σε σκοτώσουν, κάποια δεν αξίζει ούτε να τα δοκιμάσεις, ενώ άλλα έχουν πολύ πλάκα, οπότε πριν κάνετε ο,τιδήποτε, ελάτε σε μένα πρώτα". Αυτές κι είναι… μητρικές συμβουλές.
Ζ. Κ.