3ήμερο γλέντι του Αμπράμοβιτς στη Σκιάθο

22.08.2008
Με πέντε πολυτελείς θαλαμηγούς σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιου κατέφτασε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην ερημική παραλία της Ασέλινου στη βορειοδυτική πλευρά της Σκιάθου.

Με πέντε πολυτελείς θαλαμηγούς σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιου κατέφτασε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην ερημική παραλία της Ασέλινου στη βορειοδυτική πλευρά της Σκιάθου, την Πέμπτη το πρωί, 21 Αυγούστου, ενώ έντονες φήμες -αλλά μόνον αυτές- ήθελαν τον Ρώσο μεγιστάνα να συνοδεύεται στις διακοπές του στο Αιγαίο από τον πρωθυπουργό της χώρας του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε ολονύκτιο πάρτι για τους 60 καλεσμένους της παρέας του Αμπράμοβιτς ενώ το ίδιο αναμένεται να επαναληφθεί απόψε στην ίδια παραλία, της Ασελίνου στην οποία υπάρχει μια μόνο παραδοσιακή ταβέρνα με το ίδιο όνομα. "Οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι Ρώσοι και όλοι τους είναι πολύ ευγενικοί και φιλικοί. Δε ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά φαίνονται πολύ πλούσιοι", δήλωσε στο Εθνος ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Σταύρος Κανταράκιας.

Νωρίς χθες το πρωί, περίπου 35 σωματώδεις άντρες έφτασαν με φουσκωτά σκάφη από τη θάλασσα και απέκλεισαν ένα σημείο της έτσι κι αλλιώς απόμερης παραλίας. Πρώτα έστησαν άσπρες τέντες και ομπρέλες στην αμμουδιά, μετά μετέφεραν ψυγεία με ποτά και αναψυκτικά, και τέλος έναν... μπάρμαν. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι κυρίες της πολυμελούς συντροφιάς άρχισαν να φτάνουν στο σημείο με φουσκωτά απ' τις θαλαμηγούς. Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρθηκαν στην παραλία και οι συνοδοί του λίγο αργότερα. Η παρέα -που κατά κύριο λόγο αποτελούνταν από νεαρές γυναίκες- συμπληρώθηκε με άλλους καλεσμένους που κατέφθασαν με πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού απ' τη Χώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συντροφιά είχε αράξει και σε άλλα μέρη του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των γυναικών που κατέβηκαν στην παραλία βρίσκεται και η νέα σύντροφος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, το 26χρονο μοντέλο Ντάρια Ζούκοβα.

Μετά την αναχώρηση των γυναικών το απόγευμα, στον χώρο μεταφέρθηκαν μεγάλοι άσπροι καναπέδες, αλλά και καρέκλες για τους καλεσμένους για το βραδινό γλέντι που θα ακολουθούσε. Το πάρτι είχε θέμα το Πεκίνο, με κινέζικη κουζίνα και κινέζικη μουσική, ενώ είχε στηθεί και μία γιγαντοοθόνη. Ενδεχομένως, ανάμεσα στους καλεσμένους του πλουσιότερου ανθρώπου της Ρωσίας και ιδιοκτήτη της βρετανικής ομάδας ποδοσφαίρου Τσέλσι, να βρίσκονται και Ελληνες, καθώς στη Σκιάθο ακούγονταν έντονα διάφορα ονόματα επιχειρηματιών, κανείς ωστόσο δεν έγινε αντιληπτός.

Το αποψινό πάρτι έχει θέμα το Μεξικό, με μεξικάνικη κουζίνα και ανάλογη μουσική.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η... νηοπομπή θα αναχωρήσει απ' το νησί το μεσημέρι του Σαββάτου.