Η Έλεν και η Πόρτια ονειρεύονται παιδιά μαζί

22.08.2008
Μετά τον περιβόητο γάμο τους η Έλεν Ντετζέρες και η Πόρτια Ντε Ρόσι ονειρεύονται να κάνουν παιδιά μαζί

Μετά τον περιβόητο γάμο τους η Έλεν Ντετζενέρις και η Πόρτια Ντε Ρόσι ονειρεύονται να κάνουν παιδιά μαζί. "Αμφιταλαντευόμαστε" είπε στο περιοδικό People η Πόρτια. "Μπορεί να μην είναι στο άμεσο μέλλον μας. Είναι όμως κάτι που συζητάμε συχνά κάθε λίγους μήνες. Όταν έρθει η σωστή ώρα, θ' αποφασίσουμε".

"Είναι προφανές και στις δυο μας" συμπλήρωσε η Έλεν. "Δεν είναι κάτι που παίρνουμε ελαφρά και λέμε 'πλάκα θα 'χει'. Σημαίνει πολλή δουλειά και το αναγνωρίζουμε. Κατά έναν τρόπο, θέλουμε να είμαστε εγωίστριες γιατί μας αρέσει η ζωή μας, αλλά ξέρουμε πόσο πολλά θα προσθέσει σ' αυτή κάτι τέτοιο... Αν θα βγουν όσο όμορφα είναι τα παιδιά του Μπραντ και της Αντζελίνα, είναι πιθανό".

Αλλά όταν θα έρθει η 25η τους επέτειος, το ζευγάρι σχεδιάζει ν' αναθρέψει κάτι, έστω ακόμη κι αν δεν είναι το δικό τους παιδί. "Θέλουμε να έχουμε μια μεγάλη φάρμα και να φροντίζουμε όλα τα ήδη των ζώων που το χρειάζονται" λέει η Έλεν.

Ένα ζώο ήταν που βοήθησε την Έλεν να κάνει πρόταση στην Πόρτια, όταν εκείνη έφερε στο σπίτι ένα χρυσόψαρο που το είχε σώσει από ένα τηλεοπτικό γύρισμα.

"Κοιτούσαμε το ψάρι και με ρώτησε, 'Δεν είναι πολύ ρομαντική στιγμή αυτή;'. Κι εγώ απάντησα, 'Κάθε στιγμή μαζί σου είναι ρομαντική'", λέει η Πόρτια. "Και τότε μου έδωσε το δαχτυλίδι".

Το τριών καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι και η πρόταση έγινε αμέσως μετά τη νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων γάμων από το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια. "Ποτέ δεν είχαμε δεδομένο ότι θα παντρευτούμε", είπε η Πόρτια. "Το γεγονός ότι το κάναμε, σημαίνει πολλά".

Παρότι το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2004, η Έλεν λέει ότι οι χαρά της έγγαμης ζωής ήταν μια έκπληξη για εκείνη. "Νιώθεις διαφορετικά", λέει. "Δεν το περίμενα, γιατί είχαμε ήδη τη σχέση. Ήδη είχα σκοπό να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της. Αλλά μέχρι να παντρευτείς, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι θαυμάσιο. Είμαι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι του κόσμου!".

Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, το Σάββατο με την πανσέληνο, 16 Αυγούστου 2008. Η 50χρονη αμερικανίδα παρουσιάστρια Ντετζενέρις και η 35χρονη αυστραλέζα ηθοποιός Ντε Ρόσι ήταν ντυμένες με φορέματα του οίκου Ζακ Πόσεν ενώ ανάμεσα στους 19 καλεσμένους ήταν η μητέρες και των δύο.