Βανδαλισμός στο σπίτι της Σιένα Μίλερ

22.08.2008
Άγνωστοι σημάδεψαν το σπίτι της Σιένα Μίλερ στο Λονδίνο γράφοντας με κεφαλαία τη λέξη "τσούλα" στην πρόσοψη.

Άγνωστοι σημάδεψαν το σπίτι της Σιένα Μίλερ στο Λονδίνο γράφοντας με κεφαλαία τη λέξη "τσούλα" στην πρόσοψη. Το μαύρο γκράφιτι συνοδεύεται από ένα μυστηριώδες σύμβολο που μοιάζει σατανιστικό. Η... εικαστική παρέμβαση έγινε χτες τη νύχτα, 21 Αυγούστου 2008 υπό το άπλετο φως των προβολέων ασφαλείας του σπιτιού.

Η 26χρονη βρετανίδα ηθοποιός με το ήδη πλούσιο παρελθόν, έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες τελευταία, εξαιτίας της σχέσης της με τον αμερικάνο, πολυεκατομμυριούχο και επίσης ηθοποιό, Μπαλτάζαρ Γκετί, παντρεμένο και με τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή που προβάλουν οι ίδιοι, το ζευγάρι τα έφτιαξε τον Μάιο του 2008, ενώ ο Γκετί βρισκόταν ήδη σε διάσταση με τη σύζυγό του, την 38χρονη σχεδιάστρια Ροζέτα Μίλινγκτον και η Μίλερ τα είχε ακόμα με τον ηθοποιό, Ρις Ίφανς.

Ωστόσο πολλοί είχαν δει τους παράνομους εραστές να φλερτάρουν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες ήδη από τον Μάρτιο. Η σχέση παρέμεινε κρυφή μέχρι τον Ιούνιο όπου εθεάθησαν να φιλιούνται σε ταξίδι τους στην Ιταλία. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης, ο Γκετί εγκατέλειψε τη σύζυγό του, η οποία δήλωσε στον τύπο "βαθύτατα ταπεινωμένη" από τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί.

Έκτοτε η Σιένα και ο Μπαλτάζαρ παρότι λαμβάνουν κάθε είδους προφυλάξεις για να αποφύγουν τα φλας έχουν επανειλημμένα εντοπιστεί να κυκλοφορούν μαζί στο Λος Άντζελες σε μαγαζιά, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μάλιστα πρόσφατα γευμάτισαν στο ελληνικό εστιατόριο "Τόνι" στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου στο τέλος του γεύματος η Σιέννα διάβασε τον καφέ στον Γκετί.

Εν τω μεταξύ ο πρώην φίλος της Σιέννα, Ίφανς κατέρρεε δημοσίως μετά την ανακοίνωση των νέων. Μια πηγή του περιβάλλοντος της Μίλερ αναφέρει ο χωρισμός τους έγινε απ' το τηλέφωνο: "Όταν η Σιένα συνειδητοποίησε ότι τρέφει αισθήματα για τον Μπαλτάζαρ, έδωσε τέλος στη σχέση με τον Ρις τηλεφωνικώς. Ήθελε να κάνει το σωστό πριν προχωρήσει σε άλλη σχέση".

Η Σιένα Μίλερ που κατάγεται από εύπορη βρετανική οικογένεια, έγινε διάσημη κυρίως από τη σχέση της με τον Τζουντ Λο ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος ακόμη. Η σχέση τους είχε φτάσει σε αρραβώνα, αλλά έληξε άδοξα όταν εκείνος την παράτησε για την νταντά των παιδιών του.

Ο Μπαλτάζαρ Γκετί είναι γόνος και κληρονόμος της βαθύπλουτης οικογένειας που έχει δωρίσει στη Βρετανία το ομώνυμο μουσείο στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις πρώην του συγκαταλέγονται η Μίλα Γιόβοβιτς και η Ντριού Μπάριμορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εποχή που τα έφτιαξε με την Σιένα το μικρότερο παιδί του ήταν μόλις οκτώ μηνών.