Και δεύτερο παιδί για την Γκουέν Στέφανι

22.08.2008
Η σοδειά διάσημων μωρών εξακολουθεί να πληθαίνει. Εν αναμονή των γεννήσεων των διδύμων του Τζέρι Ο Κόνελ και της Ρεμπέκα Ρόμιν, και του δεύτερου παιδιού του Μπεν Άλφεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, η Γκουέν Στέφανι συμπλήρωσε τη λίστα

Η σοδειά διάσημων μωρών εξακολουθεί να πληθαίνει. Εν αναμονή των γεννήσεων των διδύμων του Τζέρι Ο Κόνελ και της Ρεμπέκα Ρόμιν, και του δεύτερου παιδιού του Μπεν Άλφεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, η Γκουέν Στέφανι συμπλήρωσε τη λίστα με μια νέα άφιξη.

Την Πέμπτη, 21/8/08 το απόγευμα η Γκουέν Στέφανι γέννησε το δεύτερο παιδί της και πάλι αγοράκι. Το μωρό που ζυγίζει 3 κιλά και 800 γραμμάρια θα πάρει το όνομα Ζούμα Νέστα Ροκ -άλλο ένα ανορθόδοξο όνομα για το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της 38χρονης Στέφανι, "Μητέρα, μωρό και οικογένεια είναι όλοι χαρούμενοι και υγιείς".

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ήδη ένα γιο, τον Κίνγκστον με τον σύζυγό της, τον 40χρονο μουσικό Γκάβιν Ροσνταλ, ο οποίος έχει και μια έφηβη κόρη την 19χρονη Ντέιζι, με την σχεδιάστρια μόδας Περλ Λόουε.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σύντομα ο μικρός Ζούμα θα παίζει όπως κάνει ήδη ο αδελφός του παρέα με τα παιδιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Κριστίνα Αγκιλέρα και της Νικόλ Ρίτσι.

Το τελευταίο άλμπουμ της Στέφανι, που εκτός από τραγουδίστρια είναι και η ίδια σχεδιάστρια μόδας, είναι το "Sweet Escape" που κυκλοφόρησε το 2006, ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία του "Love. Angel. Music. Baby."