ΝτιΚάπριο: τι γκομενοσυμβουλές δίνει στον Πάτινσον;

10.06.2013
Γνωστός για τον μακρύ κατάλογο των κατακτήσεών του –και ειδικά από τον χώρο της πασαρέλας- ο Λίο συμβουλεύει τον κολλητό του να "ζήσει τη ζωούλα του".

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) δέχτηκε πρόσφατα ένα περίεργο τηλεφώνημα "αφύπνισης" από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo diCaprio).

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", ο Λίο ανέλαβε να κάνει τον Ρομπ να "συνέλθει", να αφήσει τους έρωτες και να καταλάβει ότι είναι πολύ νέος για να νοικοκυρευτεί.

"Ο Λίο τηλεφώνησε στον Ρομπ και του είπε να ξυριστεί, να φορέσει όμορφα ρούχα και να νοικιάσει ένα σπίτι στο Μαϊάμι δίπλα στο δικό του για να του δείξει τα… κατατόπια", μεταφέρουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας συμπληρώνοντας ότι ο ντιΚάπριο έχει βαλθεί να γνωρίσει τον Πάτινσον με ένα από τα μοντέλα που έχει στην ατζέντα του. Και είναι πολλά!

Και όλα αυτά ξεκίνησαν από το γεγονός ότι παρόλο που ο Ρόμπερτ Πάτινσον χώρισε από την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ο Λίο δεν έχει πειστεί ότι τα "πισωγυρίσματα" έχουν σταματήσει. Και ανέλαβε από μόνος του να το προλάβει.
Ζ. Κ.