Δημόσια σαλιαρίσματα για τους Μπέκαμ!

04.12.2012
Τι και αν είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια; Το διάσημο ζεύγος παραμένει ευτυχισμένο και ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα. Και δεν ντρέπεται να το δείξει.

Μεγάλες συγκινήσεις είχαν οι τελευταίες μέρες για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) καθώς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες.

Όμως ο άσσος του ποδοσφαίρου δεν ήταν μόνος. Η αγαπημένη του σύζυγος, Βικτόρια (Victoria) και οι τρεις γιοί του τον καμάρωσαν να σηκώνει το τρόπαιο με την ομάδα του.

Ο Μπρούκλιν (Brooklyn), o Ρόμεο (Romeo) και ο Κρουζ (Cruz) μπήκαν μαζί με τον μπαμπά στο γήπεδο (δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί) και η Βικτόρια θαύμαζε από τις κερκίδες.

Μετά το παιχνίδι οι εορτασμοί συνεχίστηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, στην είσοδο του οποίου το ζεύγος απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές –και μάλιστα υπό το βλέμμα των αγοριών του.

Ο Ντέιβιντ έβαλε τρυφερά το χέρι του γύρω από τον λαιμό της Βικτόρια και την αγκάλιασε τυλίγοντάς της στα μπράτσα του. Στο τέλος το φιλάκι που μοιράστηκαν φάνηκε να φέρνει σε λίγο δύσκολη θέση τα αγόρια που ντράπηκαν λίγο βλέποντας τους γονείς τους να… σαλιαρίζουν μπροστά στα μάτια τους.

Ο 5ετής κύκλος στην ομάδα του Λος Άντζελες έκλεισε με ένα ακόμη τρόπαιο, όμως το θέμα της επόμενης μέρας παραμένει ανοιχτό. Ο Μπεκς δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του –ή δεν θέλει να πει ακόμη. Έστω…

Ζ. Κ.