Το γιορτινό... φτύσιμο του Πάτινσον στη Στιούαρτ

04.12.2012
Ο λόγος πάλι στο διάσημο ζευγάρι που φήμες το θέλουν ή να ζει τον έρωτά του, ή να περιμένει το πρώτο του παιδί, ή να… χωρίζει.

Ενόψει των Χριστουγέννων, ένα θεματάκι σχετικά με τις διακοπές προέκυψε, αλλά φαίνεται πως ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) την κάνει την έκπληξη.

Παρόλο που, όπως φάνηκε, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έπεισε τον καλό της ότι μετάνιωσε για το κέρατο που του φόρεσε και οι δυο τους αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Μετά την άκρως απαιτητική και κουραστική προώθηση της τελευταίας τους βαμπιροταινίας, οι δύο ηθοποιοί επιτέλους χαλάρωσαν και λογικά θα έπρεπε να σχεδιάζουν πώς να περάσουν λίγο καιρό μακριά από τις κάμερες για να βρουν ξανά τους ρυθμούς τους –αλλά και ο ένας τον άλλο.

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι…

Ο Ρομπ φαίνεται ότι θα πάει στο Λονδίνο να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, που όμως του ξεκαθάρισε ότι "δεν τον περιμένει με παρέα".

Οι αδελφές του Πάτινσον δεν θέλουν να δουν την Στιούαρτ ούτε ζωγραφιστή μην μπορώντας να τη συγχωρήσουν για το κακό που έκανε στο αγόρι τους.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί πως ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι δικοί του, το ότι ο Ρομπ θα την αφήσει μόνη την Κρίστεν χριστουγεννιάτικα, έχει το δικό του νόημα.

"Ο Ρομπ θεωρεί την ευκαιρία μοναδική για να ξεκαθαρίσουν και οι δύο τι θέλουν πραγματικά", μεταφέρουν γνωστοί του ηθοποιού τονίζοντας ότι το πράγμα θα έχει και συνέχεια αφού ο Πάτινσον θα φύγει αμέσως μετά για Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η Στιούαρτ δεν θα μπορεί να τον επισκεφτεί, οπότε… όπως λέει ο λαός μας "μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα ξεχνιούνται". Λες;

Ζ. Κ.