Κάιλι Μινόγκ: Το πρόσωπο μου με τρομάζει

04.12.2012
Δεν φοβάται να παραδεχτεί την αλήθεια η μικροσκοπική σταρ, ακόμη και αν αυτή δεν την κολακεύει.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) ποζάρει εντυπωσιακή για το εξώφυλλο του "Elle" Ιανουαρίου, όμως η συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση είναι ακόμη πιο… αποκαλυπτική.

Στα 44 χρόνια της, η σταρ από την Αυστραλία δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι "η εικόνα της στον καθρέφτη την τρομάζει".

"Δεν μπορώ να πω ψέματα. Υπάρχουν φορές που κοιτάζω στον καθρέφτη και αντιλαμβάνομαι ότι η βαρύτητα έχει αναλάβει ενεργό ρόλο. Ή βλέπω τη μούρη μου σε κάποια Skype σύνδεση και νομίζω ότι πρόκειται για ειδικά εφέ σε ταινία του Σπίλμπεργκ", ομολογεί χωρίς ντροπή η Μινόγκ προσθέτοντας ότι μερικές φορές ξεχνά την ηλικία της.

"Μερικές φορές ξεχνώ ότι είμαι 44 και σκέφτομαι ότι πρέπει να… αποσυρθώ πια", συνεχίζει η Μινόγκ η οποία συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια επιτυχούς και συνεχούς παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Όσο για το… νυστέρι; Η Κάιλι υποστηρίζει ότι ακόμη δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση όμως δεν το αποκλείει για το μέλλον.

Στα προσωπικά της, η Κάιλι συνεχίζει να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του μοντέλου από την Ισπανία Αντρές Βελενκόσο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει πόσο απολαμβάνει την ελευθερία της.
Ζ. Κ.