Οι δέκα τουαλέτες της Λονγκόρια

19.08.2008
Με δέκα διαφορετικές εμφανίσεις παρουσίασε η Εύα Λονγκόρια τα βραβεία ALMA την περασμένη Κυριακή.
Με δέκα διαφορετικές εμφανίσεις παρουσίασε η Εύα Λονγκόρια τα βραβεία ALMA την περασμένη Κυριακή.

Στη διάρκεια της τελετής η πρωταγωνίστρια των "Νοικοκυρών σε Απόγνωση" άλλαξε δέκα τουαλέτες συνδυάζοντάς κάθε μία με το ανάλογο χτένισμα. Παρόλα αυτά η μικροκαμωμένη ηθοποιός ούτε καν πλησίασε το περυσινό της ρεκόρ, με τις 17 εμφανίσεις που είχε αλλάξει παρουσιάζοντας την ίδια τελετή.

Η Λονγκόρια έφτασε στο χώρο της απονομής στηριζόμενη στο μπράτσο του συζύγου της, μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ. Σύμφωνα με φήμες, το νιόπαντρο ζευγάρι κάνει σοβαρές προσπάθειες για ν' αποκτήσει παιδί, χωρίς επιτυχία κι αυτό στεναχωρεί ιδιαίτερα την όμορφη Εύα.

Στο τέλος της απονομής η παρουσιάστρια σηκώθηκε και χόρεψε στη σκηνή με το χιπ χοπ συγκρότημα των Black Eyed Peas. Ανάμεσα στους νικητές ήταν η Αμέρικα Φερέρα, πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σίριαλ "Ugly Betty" -δηλ. "Μπέτι η Ασχημη", κάτι σαν τη δική μας Μαρία- και η Σακίρα που βραβεύτηκε για την φιλανθρωπική της προσφορά.

Ο θεσμός των βραβείων ALMA (American Latino Media Arts Award) είναι μια διάκριση που απευθύνεται σε καλλιτέχνες λατινικής προέλευσης και έχει στόχο την κατάργηση των προκαταλήψεων για τους λατινοαμερικανούς. Καθιερώθηκε το 1995 από το εθνικό συμβούλιο La Raza σε αντικατάσταση των βραβείων Bravo.