Η Άνιστον αντιδρά στον χωρισμό

19.08.2008
Ανανεωμένη και σαγηνευτική, χωρίς ίχνος θλίψης στο πρόσωπό της η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τζον Μάγιερ
Ανανεωμένη και σαγηνευτική, χωρίς ίχνος θλίψης στο πρόσωπό της η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τζον Μάγιερ σε εστιατόριο Λος Άντζελες, όπου πήγε να συναντήσει την φιλενάδα της απ' τους Friends, Κούρτνεϊ Κοξ.

"Ήταν καταπληκτική", είπε ένας απ' τους πελάτες. "Δεν μπορούσες με τίποτα να πιστέψεις ότι μόλις είχε χωρίσει. Έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη. Καθόταν μόνη της στο τραπέζι, αλλά μετά από λίγο μπήκε μέσα η Κούρτνεϊ Κοξ και κάθισαν μαζί. Έμοιαζε να έχουν επαγγελματική κουβέντα".

Το ειδύλλιο της Άνιστον με τον Μάγιερ που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008, έφτασε στο τέλος του στα μέσα Αυγούστου. Από τότε η Τζένιφερ έχει αποσυρθεί στο σπίτι της στο Χόλυγουντ Χιλ όπου την επισκέπτεται συχνά ο δάσκαλος της της γιόγκα, Μάντι Ίνγκμπερ.

Ο Τζον Μάγιερ, απ' την άλλη διέκοψε για λίγο την περιοδεία του για να ξεκουραστεί στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, αλλά αναμένεται να επανακάμψει στη σκηνή, σήμερα Τρίτη, 19, αρχίζοντας απ' τη Βόρεια Καρολίνα.

Στο διάστημα αυτό βρήκε το χρόνο να συναντηθεί με δημοσιογράφους για να σχολιάσει τις λεπτομέρειες του χωρισμού του με την Τζένιφερ , αναλαμβάνοντας την ευθύνη: "Απλά είναι θέμα χημείας, κι όχι ηλικίας. Ήθελα να είμαι ειλικρινής" είπε. Η αντίδρασή του αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη, αφού τα ίδια είχε κάνει και μετά το τέλος του δεσμού του με την Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, για την οποία είχε σχολιάσει μέχρι και την σεξουαλική τους ζωή.

"Φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί" ήταν η αντίδραση μιας φίλης της Άνιστον για την συμπεριφορά του Μάγιερ. "Αντίθετα η Τζένιφερ είναι πάντα κυρία. Όμως αυτό που ξέρω είναι ότι εκείνη διέξοψε τη σχέση".

Εν αναμονή περισσότερων αντιδράσεων, ένας φίλος του Μάγιερ υποστηρίζει ότι η επανασύνδεση τους δεν είναι απίθανη: "Ο Τζον ποτέ δεν τελειώνει τα πράγματα με απόλυτο τρόπο. Θέλει να ξανασκέφτεται τις καταστάσεις και να επανεκτιμά τι έχει συμβεί πριν πει το τελευταίο αντίο".