Αρραβωνιάστηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

15.03.2012
Τελικά φαίνεται ότι το ρομαντικό σίριαλ που ξεκίνησε ξαφνικά με πρωταγωνίστρια την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) θα έχει… χάπι εντ! Ή μήπως όχι;


Περισσότερος από ένας μήνας πέρασε πια από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και φαίνεται πώς η κόρη της όχι μόνο βρήκε τον έρωτα, αλλά θέλει να παντρευτεί κιόλας.

Τώρα βέβαια, το ζήτημα είναι πως ο περί ου ο λόγος είναι ο… αδελφός της, αλλά μάλλον το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό.

Όπως μεταδίδει σήμερα το περιοδικό «Star» η Μπόμπι Κριστίνα έχει δεσμό εδώ και αρκετό καιρό με τον Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) τον 22χρονο νεαρό που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο σπίτι της Χιούστον ως ο υιοθετημένος γιος της, παρόλο που στην ουσία ανάλογη πράξη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ νομικά.

Οι δύο νέοι φαίνεται ότι ερωτεύτηκαν στο μεταξύ και σύμφωνα με πηγές του περιοδικού –από το συγγενικό περιβάλλον της Κρίσι- ο Νικ ζήτησε από τη 19χρονη θετή αδελφή του να τον παντρευτεί στις 10 Μαρτίου και εκείνη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Νικ είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εμπιστεύεται πια η Μπόμπι Κριστίνα.

Οι δύο νέοι στην ουσία μεγάλωσαν μαζί και η σχέση φαίνεται ότι ήρθε σχεδόν μοιραία ενώ η γιαγιά που Νικ, Μαξίν Γκόρντον (Maxine Gordon) υποστήριξε ότι ο εγγονός της φρόντιζε πάντα τις δύο γυναίκες ενώ ήταν υπερπροστατευτικός απέναντι στην Μπόμπι Κριστίνα.

Βέβαια, και με δεδομένο το γεγονός ότι η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ θα κληρονομήσει εξολοκλήρου την τεράστια περιουσία της διάσημης μαμάς της, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ανησυχούν μήπως ο νεαρός Νικ ενδιαφέρεται μόνο και μόνο να εκμεταλλευτεί την αδελφούλα του…

Ας έχει τα μάτια ανοιχτά λοιπόν, η νεαρή που –μεταξύ άλλων- λέγεται ότι θέλει να αλλάξει όνομα, και μαζί της όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να την προστατέψουν από τις… κακοτοπιές.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα