Έγινε μανούλα η Σαρλίζ Θερόν

15.03.2012
Αυτό και αν είναι νέο –και μάλιστα επιβεβαιωμένο! Η διάσημη ηθοποιός από τη Νότια Αφρική έχει πια… παιδάκι!

«Είναι η περήφανη μαμά ενός υγιούς αγοριού που ονομάζεται Τζάκσον (Jackson)», ανακοίνωσε επίσημα ο υπεύθυνος Τύπου της Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) επιβεβαιώνοντας έτσι τα ευχάριστα νέα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλικία του παιδιού ή τον ακριβή χρόνο στον οποίο πραγματοποιήθηκε –και ολοκληρώθηκε- η υιοθεσία δεν έγιναν γνωστές, όμως το γεγονός παραμένει ότι η 36χρονη βραβευμένη ηθοποιός έχει βρει «τον άντρα της ζωής της», ακολουθώντας στα βήματα της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) –εντάξει… τα πρώτα βήματα της Άντζι.

Κατά τα άλλα και ενώ η τελευταία επίσημη σχέση της Θερόν έληξε το 2010, οι φήμες τη θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του Σουηδού ηθοποιού Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (Alexander Skarsgard).

Η Σαρλίζ ήταν αρραβωνιασμένη με τον επίσης ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend) για εννιά χρόνια πριν τελικά χωρίσουν το 2010, αλλά πάντα δήλωνε ότι «ο γάμος δεν είχε ποτέ σημασία για εκείνη».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Monster" (2003) που χάρισε στη Σαρλίζ το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα