Ο Μαρτίνεζ επιβεβαιώνει τον αρραβώνα με την Μπέρι

12.03.2012
Οι φήμες για την επισημοποίηση του διάσημου ζευγαριού κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αλλά τώρα δεν χωρά καμία αμφιβολία επί του θέματος.

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) έκανε τα εγκαίνια του εστιατορίου του με το όνομα "Villa Azur" στο Μαϊάμι το Σάββατο και με την ευκαιρία, οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να του ζητήσουν να διευκρινίσει αν τελικά… θα το πάρει το κορίτσι.

"Ναι, φυσικά και είμαστε αρραβωνιασμένοι", ξεκαθάρισε ο 46χρονος Γάλλος ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από το Miami.com για τη σχέση του με τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry).

Βέβαια, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πού έκανε την πρόταση δεν έδωσε ο Μαρτίνεζ, όμως οι πληροφορίες μιλούν για Χριστουγεννιάτικη έκπληξη καθώς η Μπέρι εθεάθη με δαχτυλίδι που έμοιαζε αρραβώνων στις αρχές Ιανουαρίου.

Πάντως σε ένα θέμα ήταν λαλίστατος ο Ολιβιέ και αυτό αφορούσε στον δημιουργό του δαχτυλιδιού που επέλεξε για την καλή του. Έτσι, μάθαμε επισήμως ότι πρόκειται για τον Ρόμπερτ Μάζλο (Robert Mazlo), ο οποίος εδρεύει στο Παρίσι, και σύμφωνα με τον Μαρτίνεζ, είναι "ένας πραγματικός καλλιτέχνης" που σχεδιάζει κοσμήματα για τους βασιλιάδες εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Tide", όπου συμπρωταγωνιστούσαν πριν από 2 χρόνια περίπου και δημοσιοποίησαν τον δεσμό τους στο τέλος του 2010.

Η Μπέρι, η οποία έχει μια τρίχρονη κόρη, τη Νάλα, από τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) υπήρξε παντρεμένη δύο φορές στο παρελθόν.

Ο γάμος της με τον παίκτη του μπέιζομπολ Ντέιβιντ Τζάστις (David Justice) έληξε το 1997 ύστερα από πέντε χρόνια, ενώ το 2001 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Έρικ Μπένετ (Eric Benét) με τον οποίο χώρισε το 2005.

Ο Μαρτίνεζ, από την άλλη, είχε επί χρόνια δεσμό με την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) ενώ το όνομά του συνδέθηκε κάποια στιγμή και με τη Μίρα Σορβίνο (Mira Sorvino), αλλά την κουλούρα δεν την έβαλε ποτέ… Μέχρι τώρα! Η ώρα η καλή…

Επιμελεια: Ζωή Κίττα