Σίντι Κρόφορντ: σκάει από ζήλια για την κόρη της

11.03.2012
Η ομοιότητα με τη διάσημη μαμά της, είναι εντυπωσιακή αλλά εκείνη δεν είναι βέβαιο ότι το χαίρεται ιδιαίτερα.

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) ζηλεύει την κόρη της, Κάια Γκέρμπερ (Kaia Gerber) και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, το διάσημο 46χρονο –σήμερα- μοντέλο ρωτήθηκε αν την ανησυχεί που μεγαλώνει.

«Α, σας παρακαλώ. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα. Έχω τις καλές μου μέρες και τις κακές μου… και αυτό δεν έχει καθόλου πλάκα», ομολόγησε η Σίντι, ενώ όταν η κουβέντα γύρισε στην 10χρονη Κάια, εκείνη ήταν κάθετη…

«Κοιτάζω την κόρη μου και σκέφτομαι ‘Έχεις το παλιό μου δέρμα και το θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου πόδια… Τα θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου μαλλιά… Τα θέλω και αυτά», ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κρόφορντ που παρόλο που στάθηκε με μεγάλο καμάρι δίπλα στην πρώτη «επαγγελματική» προσπάθεια της κόρης της, ήταν η ίδια που έβαλε το «φρένο» στην καριέρα της.

"Είναι υπερβολικά νέα για να ξεκινήσει μια καριέρα. Ούτε υπάρχουν αρκετές δουλειές για ένα 10χρονο κορίτσι", δήλωσε πρόσφατα η Σίντι, η οποία κυριάρχησε στις πασαρέλες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, υπογραμμίζοντας ότι η δουλειά που έκανε η κόρη της στην τελευταία καμπάνια της σειράς «Young Versace» δεν θα έχει συνέχεια. Τουλάχιστον μέχρι η μικρή να τελειώσει το σχολείο της.

Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Σίντι Κρόφορντ ήταν 16 ετών όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων και την επόμενη χρονιά υπέγραψε με το διάσημο πρακτορείο Elite.

Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που οι κακές γλώσσες της εποχής την ήθελαν «να μη σηκώνεται από τα κρεβάτι της για όποια πρόταση ήταν μικρότερη των $10,000».

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα