Ταπί και ψύχραιμη η Γουίτνεϊ Χιούστον

24.01.2012
Μπορεί να έκανε μεγάλη περιουσία στον καιρό της, όμως οι φήμες θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια να έχει μείνει… άφραγκη!

Όπως μεταδίδει σήμερα το RadarOnline τα οικονομικά της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τώρα τελευταία. Τόσο πολύ, μάλιστα που έχει αρχίσει να ζητά δανεικά από όπου μπορεί.

περιουσία της Γουίτνεϊ έχει κάνει φτερά", υποστηρίζουν πηγές του δικτύου συμπληρώνοντας ότι όσοι μπορούν τη βοηθούν αυτή τη στιγμή.

"Βαριά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας υποστηρίζουν τη Γουίτνεϊ όσο μπορούν, ενώ η εταιρεία της της έχει προπληρώσει μεγάλο ποσό από το επόμενο άλμπουμ", εξηγούν οι πηγές, τονίζοντας όμως ότι είναι αβέβαιο το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το άλμπουμ.

Η Χιούστον έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα τα τελευταία χρόνια από τον εθισμό της στα ναρκωτικά, ενώ οι περσινές συναυλίες της δεν πήγαν όπως έλπιζε.

"Δεν αποκλείεται να έμενε μέχρι και άστεγη αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έχουν διάθεση να φροντίσουν εκείνη και το παιδί της", μεταφέρουν οι πηγές του RadarOnline υποστηρίζοντας ότι αν είχε τα μυαλά της, η διάσημη τραγουδίστρια θα μπορούσε να έχει "τα λεφτά της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey)".

Στο βίντεο που ακολουθεί, ας γυρίσουμε στο 1987 για να απολαύσουμε μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της Γουίτνεϊ Χιούστον, το τραγούδι "I wanna dance with somebody".