Τζόαν Κόλινς: Η γυμνή διαφήμιση είχε πλάκα

23.01.2012
Στα 78 της χρόνια, η θρυλική τηλεοπτική "Αλέξις" επανέρχεται στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσω διαφήμισης. Και το διασκεδάζει…

Η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μια διαφήμιση για το σοκολατένιο σνακ "Snickers" και μιλώντας για την εμπειρία της παραδέχτηκε πόσο απόλαυσε το γεγονός ότι ήταν περιτριγυρισμένη από ένα σωρό ημίγυμνους άντρες.

Και δεν ήταν μόνη…

Μαζί με την 78χρονη Κόλινς, στο συγκεκριμένο κλιπ, σκηνές από τα γυρίσματα του οποίου μπορείτε να δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο που ακολουθεί, εμφανίζεται και μια άλλη παλιά της τηλεοπτική γνώριμη.

Η Στέφανι Μπίκαμ (Stephanie Beacham) είχε περάσει επίσης ένα φεγγάρι από την τηλεοπτική "Δυναστεία" και οι δύο γυναίκες είχαν αναπτύξει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση.

Σήμερα, το "Snickers" φέρνει ξανά κοντά Κόλινς και Μπίκαμ, οι οποίες, όπως ομολόγησαν πέρασαν τέλεια στα γυρίσματα, που σαν μοτό είχαν την ιδέα "Δεν είσαι ο εαυτός σου, όταν πεινάς"!

Όσο για την Κόλινς, που έχει αποκτήσει τη φήμη της "σκύλας" όλα αυτά τα χρόνια; Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είναι και ο ευκολότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αποκάλυψε ότι υπήρξαν όντως, αρκετές φήμες που δεν ήταν αληθινές για την ίδια.

"Όταν γυρίζαμε ακόμη τη Δυναστεία, είχαν πει ότι μπήκα σε ένα εστιατόριο με το μινκ γούνινο παλτό μου, γλίστρησα σε ένα φύλλο μαρουλιού και έπεσα με τα μούτρα στο πάτωμα", θυμήθηκε η Τζόαν όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιο εξωφρενική φήμη που είχε κυκλοφορήσει για την ίδια…

Για την ιστορία, στο δεύτερο μέρος του βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τους "τίτλους" της ιστορικής σειράς "Δυναστεία" στον δεύτερο κύκλο της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα