Ντέμης - Βανδή: Στα «δίχτυα» των τοκογλύφων!

23.01.2012
Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της showbiz και όχι μόνο, η αποκάλυψη ότι ο Ντέμης Νικολαίδης κι έμμεσα η Δέσποινα Βανδή ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» του κυκλώματος τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της showbiz και όχι μόνο, η αποκάλυψη ότι ο Ντέμης Νικολαίδης κι έμμεσα η Δέσποινα Βανδή ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» του κυκλώματος τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι το διάσημο ζευγάρι, που έχει μία λαμπερή ζωή, ζει σε ένα πολυτελέστατο (και πανάκριβο) σπίτι στα βόρεια προάστια, ο Ντέμης υπήρξε από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και η Δέσποινα είναι σταρ πρώτης γραμμής και στο κασέ, ότι θα κατέφευγαν στη λύση των τοκογλύφων.

Στην πραγματικότητα, ο Ντέμης ήταν εκείνος που απευθύνθηκε στους τοκογλύφους το καλοκαίρι του 2010 προκειμένου να δανειστεί το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ, το οποίο με τους τόκους το επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στη διπλάσια τιμή. Και όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα, ο Ντέμης πρότεινε να επαναληφθεί η «συνεργασία» τους τον επόμενο χρόνο, αν χρειαζόταν. Και κάπου εδώ εμπλέκεται και το όνομα της Βανδή,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, η συμμορία έβαλε στο στόχο του εκτός από την ακίνητη περιουσία του ζευγαριού και τα χρήματα της τραγουδίστριας. Αυτό θα αφορούσε ένα νέο δάνειο, που όμως δεν διαπιστώθηκε αν προχώρησε η όχι. Μάλιστα, η Espresso φέρνει στη δημοσιότητα κι έναν αποκαλυπτικό διάλογο των δύο τοκογλύφων, οι οποίοι αναφέρονταν στους όρους που θα έβαζαν στο Νικολαίδη.

«Να βάλει της γυναίκας του. Ας βάλει της γυναίκας του να είμαστε καλυμμένοι. Ξέρεις πόσο τον κόβω να θέλει τώρα; Καμιά 500-600 χιλιάρικα αυτός θα θέλει τώρα… Tο θέμα είναι θα ζητήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το κατάλαβα…», ανέφεραν χαρακτηριστικά.