"Καυτή μαμά": Η Βικτόρια Μπέκαμ με εσώρουχα!

24.01.2012
Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας φωτογραφίζεται χωρίς τα ρούχα της και εντυπωσιάζει, για ακόμη μια φορά…


Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) γέννησε τη μονάκριβη κορούλα της –το τέταρτο παιδί της, για την ιστορία- τον Ιούλιο και τώρα ποζάρει για την ιαπωνική έκδοση περιοδικού "Νumero" με εσώρουχα Rochas.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίθανο με την 37χρονη Πος να αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό: "Πώς τα καταφέρνει;"

Στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφηση, η Βικτόρια κλήθηκε να απαντήσει ποιούς θα έβλεπε σε μια ιδανική πρώτη σειρά σε κάποιο από τα σόου της.

"Τον σύζυγό μου", απάντησε αμέσως η Πος, εξηγώντας ότι ο Ντέιβιντ (David) δεν έχει δει καμία από τις επιδείξεις της. "Δεν τον αφήνω να έρθει γιατί έχω πολύ άγχος και θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη εκείνη τη στιγμή. Εκτός από αυτόν όμως, θα ήθελα να έβλεπα και την Τίλντα Σουίντον (Tilda Swinton)", συμπλήρωσε παραδόξως η Βικτόρια εξηγώντας ότι θαυμάζει την ιδιαιτερότητα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν φαίνεται να νιώθει καθόλου την ανάγκη να πάει με το… ρεύμα!

Όσο για το αύριο της επιχείρησής της; Η Βικτόρια τονίζει ότι βλέπει το μέλλον στο διαδίκτυο ενώ ξεκαθαρίζει ότι αντίθετα με τις φήμες, η ίδια δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να σχεδιάσει ρούχα για παιδιά.

"Το κάνουν πολλοί άλλοι αυτό και ιδιαίτερα επιτυχημένα. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να κάνω παιδιά ρούχα", ξεκαθάρισε η Πος, η οποία όντως "εκτιμά" ιδιαίτερα αυτό τον τομέα έχοντας πάντα την μικρή Χάρπερ… φιγουρίνι!

Κατά τα άλλα, η οικογένεια Μπέκαμ παραμένει στο Λος Άντζελες για δύο ακόμη χρόνια καθώς ο Ντέιβιντ μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Γκάλαξι.