Ο Μαυρίδης μιλάει για τον χωρισμό με την Παπαρίζου!

30.06.2011
Σαν... μπόμπα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη και είναι αλήθεια ότι πολλοί ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν πώς ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Σαν... μπόμπα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη και είναι αλήθεια ότι πολλοί ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν πώς ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Και το κυριότερο, όλοι προσπαθούν να μάθουν τους λόγους που οδήγησαν το ζεύγος στον χωρισμό.

Η Έλενα βρίσκεται στη Σουηδία, αλλά ο Τόνι παραμένει στην Ελλάδα κι έτσι η κάμερα του Star τον πέτυχε στα νότια προάστια, όπου εκείνος για πρώτη φορά μιλάει για τον χωρισμό. Με κιλά λιγότερα, νέο λουκ στο μαλλί και τη στενοχώρια έκδηλη στο πρόσωπο του ο Τόνι δεν έκρυψε ότι αγαπά ακόμη την Έλενα. «12 χρόνια είναι αυτά. Γίνεται να μην την αγαπάω» είπε, ενώ όταν ο δημοσιογράφος του Star του ανέφερε την πρόσφατη δήλωση της πρώην του σε σουηδικό κανάλι ότι βρήκε νέο παραγωγό (μέχρι τώρα ο Μαυρίδης εκτελούσε χρέη παραγωγού και μάνατζερ) η στενοχώρια του ήταν έκδηλη.

Όσο αφορά τους λόγους του χωρισμού, απέφυγε να μιλήσει ευθέως, λέγοντας συνέχεια ότι θα πρέπει να ρωτήσουν την άλλη πλευρά, ενώ για το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο και πάλι είπε να ρωτήσουν την άλλη πλευρά. Πάντως, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπε ότι το τελευταίο τραγούδι της Παπαρίζου, «Baby it’ s over» ήταν προφητικό...