Σαματάς για τα γαϊδούρια της Ρις Γουίδερσπουν

16.06.2011
Θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν κοντά στη φύση και τα ζώα η 35χρονη ηθοποιός, αλλά φαίνεται ότι δεν υπολόγισε και πολύ καλά τα πράγματα.


Θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν κοντά στη φύση και τα ζώα η 35χρονη ηθοποιός, αλλά φαίνεται ότι δεν υπολόγισε και πολύ καλά τα πράγματα.

Η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) έχει δημιουργήσει έναν μικρό ζωολογικό κήπο στο ράντσο της στο Οτζάι της Καλιφόρνια. Ανάμεσα στα ζώα που φιλοξενεί εκεί υπάρχουν γουρούνια, κατσίκες, κοτόπουλα και σκυλιά. Και τα καημένα δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Πράγμα, όμως, που δεν μπορεί κανείς να πει και για τα δύο γαϊδουράκια που συμπληρώνουν την ομάδα…

Ο Χόνκι και ο Ντόνκι (όπως είναι τα ονόματά τους) είναι πολύ φασαριόζικοί και οι γείτονες της διάσημης ηθοποιού δεν ξέρουν τι να κάνουν.

"Μας τρελαίνουν με τις φωνές τους", αναφέρουν γείτονες της Γουίδερσπουν στο "US Weekly", μη μπορώντας να αντέξουν τον σαματά που κάνουν τα δύο ζωντανά.

Η Ρις ζει στο ράντσο με τον σύζυγό της Τζιμ Τοθ (Jim Toth) και τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ράιαν Φιλίπ (Ryan Philippe), την 11χρονη Άβα και τον 7χρονο Ντίκον.

"Είναι πολύ καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν με ζώα. Αυτή η επαφή τους γεμίζει καλοσύνη και συμπόνια", εξηγεί η Ρις, τονίζοντας ότι ο Χόνκι και ο Ντόνκι είναι δύο πολύ γλυκά μίνι γαϊδουράκια. Οι γείτονες το ξέρουν;

Στο βίντεο που ακολουθούν δείτεο το τρέιλερ από την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Γουίδερσπουν με τίτλο "Water for elephants". Δίπλα της ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Ζωή Κίττα