Οικονομόπουλος: Γιατί αποχώρησε από τα MAD;

16.06.2011
Μυστήριο επικρατεί με το Νίκο Οικονομόπουλο και την ακύρωση της εμφάνισης του στα μουσικά βραβεία του MAD μία μέρα πριν την τελετή. Ο αοιδός ήταν να εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή και να τραγουδήσει την τελευταία

Μυστήριο επικρατεί με το Νίκο Οικονομόπουλο και την ακύρωση της εμφάνισης του στα μουσικά βραβεία του MAD μία μέρα πριν την τελετή. Ο αοιδός ήταν να εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή και να τραγουδήσει την τελευταία του επιτυχία, «Δώρο για σένα».

Μάλιστα, είχε κάνει και πρόβες για την εμφάνιση του με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, βεβαίως βεβαίως. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Οικονομόπουλος αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση του επειδή δεν ήταν έτοιμο το σκηνικό.

Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι αποχώρησε επειδή δεν υπήρχαν αρκετές υποψηφιότητες για το λαϊκό τραγούδι. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, το σκηνικό του αοιδού καθυστερούσε να φτιαχτεί με τους διοργανωτές όμως να τον καθησυχάζουν ότι θα είναι έτοιμο στην ώρα του.

Βλέπεις, ο Οικονομόπουλος ήθελε να ξέρει πώς θα είναι, ώστε μαζί με τον σκηνοθέτη του να μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα. Και ο ίδιος να νιώθει ασφάλεια για την εμφάνισή του. Έλα, όμως, που το πρωί της Δευτέρας όταν πήγε για πρόβα του διαπίστωσε ότι το σκηνικό δεν ήταν ακόμη έτοιμο. Και προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις και τσάμπα άγχη να προλάβουν τελευταία στιγμή, ζήτησε να ακυρωθεί η εμφάνιση του.