Ξανά μαζί Ράπτη - Μαρακάκης;

15.06.2011
Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε; Μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μαρακάκη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζεύγος είναι και

Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε; Μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μαρακάκη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζεύγος είναι και πάλι μαζί. Μία κοινή τους εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του αδελφού του Μαρακάκη ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί επανασύνδεσης.

Και μπορεί οι δυο τους όλο το βράδυ να προσπάθησαν να είναι διακριτικοί και να μη δώσουν… δικαιώματα, τελικά δεν τα κατάφεραν. Κι ας είναι καλά η κάμερα που βρέθηκε στα εγκαίνια κι έπιασε μία κίνηση τους. Γιατί, όπως ξέρεις, η γλώσσα του σώματος ενίοτε είναι πιο… φλύαρη. Έτσι, κάποια στιγμή έπιασε τον δικηγόρο να περνάει το χέρι του τρυφερά στη μέση της Ράπτη και να την αγκαλιάζει.

Και όσο εκείνοι κι αν επιμένουν ότι είναι μόνο φίλοι πια κι έχουν καλές σχέσεις, η κίνηση αυτή, άλλα αποκαλύπτει. Αν είναι, λοιπόν, μαζί, σύντομα θα δείξει. Είναι και καλοκαίρι, όλο και σε κάποια κοντινή ή μακρινή παραλία θα βρεθούν. Όπως άλλωστε έκαναν τον καιρό που ήταν ζευγάρι.