Χολίδης - Νομικού: Ενα ειδύλλιο σε συνέχειες;

14.06.2011
Στη showbiz o καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις ένα ειδύλλιο είναι να το κρύψεις, τουλάχιστον στην αρχή. Και όπως φαίνεται, το ζευγάρι (;) εφαρμόζει τον «κανόνα». Ηθελημένα ή άθελα, ο χρόνος θα δείξει...

Στη showbiz o καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις ένα ειδύλλιο είναι να το κρύψεις, τουλάχιστον στην αρχή. Και όπως φαίνεται, το ζευγάρι (;) εφαρμόζει τον «κανόνα». Ηθελημένα ή άθελα, ο χρόνος θα δείξει...

Οι δυό τους εδώ και μήνες προσπαθούν να αποφύγουν τον φωτογραφικό φακό αλλά και τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Ολα αυτά ένας άντρας πρέπει να τα κρατά για την πάρτη του. Ουδέποτε έκανα επίδειξη των προσωπικών μου. Φήμες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Radar! ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Δούκισσα, ενώ η παρουσιάστρια στην ίδια γραμμή δήλωσε πρόσφατα: «Εχω αρκετό τσαγανό να μιλήσω για όλα, αλλά το ίδιο τσαγανό μου λέει πως τα προσωπικά μου δεν είναι δουλειά των άλλων».

«Η Δούκισσα κάηκε από τον χυλό και τώρα φυσάει το γιαούρτι», μας λέει πρόσωπο που γνωρίζει καλά την παρουσιάστρια, αναφερόμενο προφανώς στη σχέση της με τον Νίνο. Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια βίωσε σκληρά τον χωρισμό της, αν πιστέψουμε τις φήμες του προηγούμενου καλοκαιριού που ήθελαν το Νίνο να αλλάζει αριθμό κινητού, να σβήνει το προφίλ του στο Facebook και να μετακομίζει από τα Νότια Προάστια στην Εκάλη.

Το ειδύλλιο του Χρήστου Χολίδη και της Δούκισσας Νομικού γεννήθηκε στο green room του «Just the two of us» έπειτα από πολιορκία του τραγουδιστή που έστελνε μηνύματα ακόμη και ενόσω η Δούκισσα ήταν στον «αέρα». «Κολακεύτηκε, αλλά αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία γιατί ήταν σε περίεργη φάση», μας λέει άνθρωπος που την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται στο πλατό. Το φλερτ Χολίδη ? Δούκισσας «πάγωσε» ξαφνικά όταν κυκλοφόρησαν φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον νεαρό εφοπλιστή Νικόλα Μαρτίνο. Ανυπόστατες, αν και η παρουσιάστρια βγήκε δύο αναγνωριστικού χαρακτήρα ραντεβού μαζί του για φαγητό χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Και κάπου εκεί ο Χρήστος Χολίδης επέστρεψε δριμύτερος: Νέα sms, νέες προτάσεις για φαγητό ή για καφέ στη Γλυφάδα. Τελικά κατέληξαν ένα βράδυ στο «Wafla’s House» στη Βουλιαγμένη, όπου τα είπαν για αρκετή ώρα. Στις αρχές Μαρτίου η Δούκισσα κατέβηκε στη Μεγαλόνησο για να παρουσιάσει τις εκεί «Γυναίκες της Χρονιάς» και όλως τυχαίως με τη βραδινή πτήση ταξίδεψε και ο Χολίδης, ο οποίος έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Δούκισσα στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια των βραβείων την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της ?παρουσία μεγάλης παρέας? και την τραβούσε φωτογραφίες με το iΡhone. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αργότερα και στο Occhiο Lounge Bar και παρά το γεγονός ότι ήταν στην ίδια παρέα απέφυγαν να κάτσουν δίπλα λόγω της παρουσίας πολλών φωτογράφων. Την επόμενη μέρα, ωστόσο, επέστρεψαν με την ίδια πτήση στην Αθήνα.

Πριν από λίγες εβδομάδες κάποιοι μπερδεύτηκαν όταν δεν είδαν στην πρεμιέρα του Romeo τη Δούκισσα, ωστόσο οι απορίες τους λύθηκαν το επόμενο βράδυ όπου η παρουσιάστρια διασκέδασε πρώτο τραπέζι μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, τον Μιχάλη Μουρούτσο, την Αναστασία Περράκη και την Τζο Τόνγκου. Αν και ο τραγουδιστής καλησπέρισε την Μπεκατώρου, δεν έκανε το ίδιο και με την αγαπημένη του. Ωστόσο, τα βλέμματα που αντάλλαζαν οι δυο τους όλο το βράδυ έβαλαν στο νόημα ακόμη και τους πιο ανυποψίαστους θαμώνες.

  • Παρελθόν
    Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια ανεπιβεβαίωτη σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπου υποτίθεται πως για να τη γοητεύσει έκλεισε prive μια κινηματογραφική αίθουσα! Οι γνωστές σχέσεις της Δούκισσας είναι με τον πολίστα Γιάννη Σαλπέα, που τελείωσε μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς, και αργότερα με τον Νίνο.