Μ Κορινθίου: Στριπτίζ και μητρότητα!

14.06.2011
Μεσογειακό και πολυφωτογραφημένο σύμβολο του σέξ, αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος, αλλά κυρίως μια ώριμη γυναίκα που ξέρει ότι προτεραιότητα στη ζωή της είναι η οικογένεια! Μια συνειδητή απόφαση που άλλαξε όλη της τη ζωή.

Μεσογειακό και πολυφωτογραφημένο σύμβολο του σέξ, αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος, αλλά κυρίως μια ώριμη γυναίκα που ξέρει ότι προτεραιότητα στη ζωή της είναι η οικογένεια! Μια συνειδητή απόφαση που άλλαξε όλη της τη ζωή.

Aυτό τον χειμώνα θα σε δούμε τελικά σε κυπριακό κανάλι σε ρόλο στριπτιζέζ;

Ναι, ακόμα είμαστε στις συνεννοήσεις γιατί δεν ξέρουμε σε ποιο κανάλι θα πάει. Εχω έναν από τους βασικούς ρόλους στο σίριαλ, υποδύομαι μια κοπέλα που είναι στριπτιζέζ και ερωτεύεται κάποιον μεγαλύτερο, που τον υποδύεται ο Κώστας Δημητρίου.

Πώς είναι η εμπειρία ενός τέτοιου ρόλου;

Μπορεί να ακούγεται κάπως το «στριπτιζέζ», αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Το σίριαλ είναι κωμωδία, οπότε είναι περιορισμένο το σόκιν στοιχείο του ρόλου. Αλλωστε, ηθοποιός είμαι και καλούμαι κάθε φορά να υποδυθώ κάτι διαφορετικό. Πιο πολύ με αφορά στον ρόλο η ψυχολογία παρά το αν είναι στριπτιζέζ.

Νιώθεις ότι τα πράγματα και στη δουλειά του ηθοποιού έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ;

Για όλο τον κόσμο έχουν δυσκολέψει, όποια κι αν είναι η οικονομική τους κατάσταση. Εγώ λέω πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι 3-4 προτάσεις για φέτος. Πάντως είμαι άνθρωπος που κυνηγά τα πράγματα μόνος του. Την κυνηγάω τη δουλειά. Και γενικά βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και θεωρώ ότι κάθε εμπόδιο για καλό.

Ως μητέρα αισθάνεσαι μεγαλύτερη ανασφάλεια κυρίως για το παιδί σου;

Δεν φτάνω τόσο μακριά. Αν κάτσω και το σκεφτώ έτσι, σαφέστατα. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ανησυχώ για άλλα πράγματα.

Συμμετείχες στο «Just the two of us», αλλά έφυγες πολύ νωρίς. Μετάνιωσες ποτέ για την απόφαση σου να λάβεις μέρος;

Δεν μετανιώνω για καμία κίνησή μου γιατί καθετί το κάνω έπειτα από πολλή σκέψη. Ηταν συνειδητή η απόφασή μου να λάβω μέρος, απλώς δεν «κέρδισα» τίποτα απ’ όλο αυτό γιατί αποχώρησα πολύ νωρίς. Δεν με βόηθησε δηλαδή σε κάτι.

Πιστεύεις ότι αδικήθηκες;

Οχι, αλλά πιστεύω ότι σε μια παραγωγή υπάρχουν άνθρωποι που ίσως να «σπρώχνουν» κάποιους άλλους λίγο παραπάνω ώστε να φαίνονται και να προβάλλονται παραπάνω. Ξέρουμε πώς γίνονται αυτά και όταν μία παραγωγή θέλει μπορεί κάποιους συμμετέχοντες να τους «προσέξει» περισσότερο.

Σου είχε γίνει πρόταση να λάβεις μέρος στο πρώτο «Dancing with the stars» και είχες συμφωνήσει.

Στο πρώτο «Dancing with the stars» ήμουν στους συμμετέχοντες που είχαν συμφωνήσει, αλλά αποχώρησα τελευταία στιγμή, μία εβδομάδα πριν βγει στον αέρα. Η ημέρα προβολής αρχικά θα ήταν η Δευτέρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχα συμφωνήσει και ενημερώσει την παραγωγή ότι σε περίπτωση που η ημέρα προβολής ήταν Κυριακή δεν θα μπορούσα να λάβω μέρος γιατί δεν ήθελα να είμαι απέναντι από το Γιάννη που έκανε την «Παταγονία». Επειδή λοιπόν πήγε Κυριακή ως ημέρα προβολής, τους ζήτησα χίλια συγνώμη και τελικά δεν συμμετείχα.

Αν σου γινόταν πρόταση θα έπαιρνες μέρος στο επόμενο «Dancing with the stars»;

Πολύ δύσκολα γιατί έχω ήδη πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι, στο «Just the two of us». Είναι ένα show που μου άρεσε πολύ. Είναι αξιόλογο και σαφέστατα υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρνα μέρος.

Πώς αντιδράς στα δημοσιεύματα που γράφονται κάθε τόσο για σένα και τον Γιάννη;

Αλλες φορές με εξοργίζουν, άλλες φορές δεν δίνω μεγάλη σημασία, άλλες φορές με στενοχωρούν, Εξαρτάται πόσο επιμένουν και σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι.

Υπήρξε δημοσίευμα που πραγματικά να σε ενόχλησε;

Βεβαίως, το ότι επί τρεις μήνες επέμεναν ότι εγώ και ο Γιάννης χωρίζουμε. Εβγαινα να το διαψεύσω αλλά συνέχιζαν να γράφουν τα ίδια. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έκλεινα το στόμα μου και δεν θα έλεγα τίποτα. Με ενόχλησε όμως αυτή η επιμονή σε κάτι που δεν ισχύει και η αρνητική ενέργεια και τα πικρόχολα σχόλια.

Εχεις κάνει θυσίες για την οικογένειά σου;

Ορισμένα πράγματα είναι αυθόρμητα, δεν τα θεωρώ θυσίες. Η οικογένειά μου είναι πια η πρώτη μου προτεραιότητα. Ηταν η σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Οταν το αποφασίσαμε, ήξερα ότι θα έπρεπε να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Τον Γιάννη τον συμβουλεύεσαι πριν πάρεις κάποια απόφαση;

Σαφέστατα, αλλά είμαστε και οι δύο άνθρωποι που την τελική απόφαση την παίρνουν βάσει ατομικών κριτηρίων.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή. Σε αγχώνει η μηχανή;

Δεν τη συμπαθώ καθόλου! Πήγε και την αγόρασε χωρίς να το θέλω και χωρίς να το ξέρω. Οδηγώ αυτοκίνητο και βλέπω ότι τα αυτοκίνητα πολλές φορές δεν προσέχουν τις μηχανές και αντίστροφα. Βέβαια, η μηχανή είναι κάτι που τον εκφράζει. Είμαι σίγουρη ότι μόλις την πάρει θα την ξανακυκλοφορήσει αμέσως!

Είναι καλά τώρα ο Γιάννης μετά το ατύχημα;

Ναι, δόξα τω Θεώ, είναι μια χαρά τώρα.

Τα άμεσα επαγγελματικά σου σχέδια ποια είναι;

Είναι κάποια πράγματα που συζητάω αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμα. Εκανα τη δική μου σειρά παπουτσιών. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει.

Θα δούμε και τη δική σου επίδειξη μόδας;

Επειδή αυτό είναι ένα επιχειρηματικό project, δεν θέλουμε να κάνουμε μόστρες... Οταν είμαστε έτοιμοι και έρθει η ώρα μακάρι να κάνω και τη δική μου επίδειξη μόδας!

who is who

Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1979. Παντρεύτηκε με τον Γιάννη Αϊβάζη τον Σεπτέμβρη του 2010 στην Ανάβυσσο, με παρανυφάκι την κορούλα τους, Ισμήνη, μόλις 2 ετών. Eχουν επιλέξει ως βασική κατοικία τους την Ανάβυσσο, όπου και ζουν πλέον μόνιμα.

ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ