Στο νοσοκομείο η Τόρι Σπέλινγκ

14.06.2011
Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η 37χρονη ηθοποιός, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της τρίτης (!) εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Cover Media.

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η 37χρονη ηθοποιός, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της τρίτης (!) εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Cover Media.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έπεσε με το αυτοκίνητό της στον τοίχο του σχολείου των παιδιών της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες θέλουν τη γνωστή για την αδυναμία της στο… νυστέρι ηθοποιό να είναι έξαλλη με τους παπαράτσι, οι οποίοι είναι παντού και πάντα κοντά της. Η Σπέλινγκ θεωρεί τους φωτορεπόρτερ υπεύθυνους για το ατύχημά της καθώς την καταδίωκαν ενώ εκείνη πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και της απέσπασαν την προσοχή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Ένας φωτογράφος με κυνηγούσε καθώς πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο. Προσπαθούσα να τον αποφύγω και είχα ένα μεγάλο ατύχημα. Έριξα κάτω έναν ολόκληρο τοίχο. Εκείνος ακόμη και τότε προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες. 10 μαμάδες τον κυνήγησαν για να φύγει τελικά. Τι χρειάζεται για να σταματήσουν; Να πεθάνει κάποιος;», αναρωτήθηκε στη σελίδα της στο Twitter η έγκυος Τόρι, συμπληρώνοντας ότι -τη στιγμή που τα έγραφε αυτά- πήγαινε στον γιατρό της για να δει αν όλα ήταν καλά με το παιδί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος της οικογένειας της Σπέλινγκ είχε αυτοκινητικό ατύχημα, πάντως.

Τον περασμένο χρόνο, ο άντρας της Τόρι, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean MacDermott) είχε τρακάρει με την μοτοσικλέτα του και του είχε πάρει πολύ χρόνο μέχρι να συνέλθει τελείως. Περαστικά…