Και νύφη και έγκυος η Λίλι Άλεν

13.06.2011
Λίγους μήνες μετά την τραγωδία που έζησε, ήρθε η στιγμή για την 26χρονη τραγουδίστρια να χαμογελάσει ξανά. Και μάλιστα με διπλή αφορμή.

Λίγους μήνες μετά την τραγωδία που έζησε, ήρθε η στιγμή για την 26χρονη τραγουδίστρια να χαμογελάσει ξανά. Και μάλιστα με διπλή αφορμή.

Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της Σαμ Κούπερ (Sam Cooper), αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της.

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία είχε χάσει το παιδάκι της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της τον περασμένο Νοέμβριο και μετά ταλαιπωρήθηκε από βαριά σηψαιμία, ντύθηκε νυφούλα με… φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Η Λίλι είναι έγκυος και παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της», μεταφέρουν φίλοι της Άλεν τονίζοντας την τεράστια επιθυμία της να γίνει μανούλα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία πολύ όμορφη τελετή στη γραφική εκκλησία του St James στο χωριό Κότσγουολντς του Γκράχαμ και η νύφη φορούσε ένα δαντελένιο βίντατζ νυφικό της Γαλλίδας σχεδιάστριας Ντελφίν Μανιβέ (Delphine Manivet).

Η Λίλι έφτασε στην εκκλησία περίπου το μεσημέρι συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ηθοποιό Κιθ Άλεν (Keith Allen) και χαμογελώντας διαρκώς τρισευτυχισμένη.

Οι 105 καλεσμένοι στο μυστήριο είχαν μόνο ειλικρινείς ευχές να δώσουν στους νεόνυμφους κυρίως για υγεία και «καλή λευτεριά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίλι Άλεν και ο 33χρονος ζωγράφος και διακοσμητής σύντροφός της δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι η περιουσία της τραγουδίστριας εκτιμάται γύρω στα £6 εκατομμύρια, καθότι εκείνη θεωρεί την οποιαδήποτε παρόμοια κίνηση «απόλυτα μη ρομαντική». Να ζήσουν και… με το καλό…

Ζ. Κ.