Πεν - Γιόχανσον: η πραγματική αιτία του χωρισμού

10.06.2011
Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα, ο δεσμός του 50χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και της 26χρονης συναδέλφου του έληξε πριν από λίγες μέρες. Σήμερα μαθαίνουμε το γιατί.


Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα, ο δεσμός του 50χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και της 26χρονης συναδέλφου του έληξε πριν από λίγες μέρες. Σήμερα μαθαίνουμε το γιατί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Us Weekly" ο Σον Πεν (Sean Penn) χώρισε τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) ύστερα από πέντε μήνες σχέσης επειδή "δεν ήθελε να δεσμευτεί".

Έχοντας χωρίσει από τη γυναίκα του Ρόμπιν Ράιτ (Robin Right) πριν από δύο χρόνια, ο Πεν λέγεται ότι δεν ήθελε κάτι σοβαρό, ενώ πηγές του πρακτορείου "Cover Media" συμπληρώνουν ότι η Γιόχανσον ήταν "περισσότερο από όσο μπορούσε να αντέξει".

Από την πλευρά της η Σκάρλετ, που χώρισε από τον επί διετία σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) τον Δεκέμβριο, φέρεται να πιέζει πολύ την κατάσταση ακόμη και αφού το "πουλάκι πέταξε" τελικά.

Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί στην εκδήλωση για τα "Spike TV's Guys Choice Awards" –όπου μάλιστα ο Σον Πεν πήρε και ένα βραβείο στο σπίτι- αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η συνεύρεσή τους δεν ήταν καθόλου ευχάριστη.

Η Σκάρλετ –πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες- εντόπισε τον Πεν το τραπέζι όπου καθόταν με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert de Niro) και έτρεξε να καθίσει ανάμεσά τους.

Εκείνος δεν έδειξε και πολύ χαρούμενος αλλά πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, η πρώην καλή του έσπευσε να απαντήσει θετικά σε ερώτηση φωτογράφου για μια κοινή τους πόζα. Αυτό ήταν όλο, όμως.

Ο Σον και η Σκάρλετ εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιανουάριο και τον περασμένο μήνα εμφανίστηκαν σε επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου να κρατιούνται χέρι χέρι. Όμως, τώρα πια και αυτή η σχέση φαίνεται πως πέρασε στην ιστορία…