Ράνια Κωστάκη: θα παρουσιάσει το πρωινό του ΑΝΤ1;

10.06.2011
Στα τέλη Ιούνη οι ΚαραμεροΧαριτάτοι θα μας κουνήσουν το μαντήλι από το πρωινό του ΑΝΤ1 και ήδη όλα δείχνουν πως του χρόνου ο καθένας θα πάρει πίσω το επώνυμό του και θα ακολουθήσουν χωριστές πορείες.

Στα τέλη Ιούνη οι ΚαραμεροΧαριτάτοι θα μας κουνήσουν το μαντήλι από το πρωινό του ΑΝΤ1 και ήδη όλα δείχνουν πως του χρόνου ο καθένας θα πάρει πίσω το επώνυμό του και θα ακολουθήσουν χωριστές πορείες.

Άλλωστε, η θέση του Σπύρου πως θα ήθελε να κάνει και μόνος του πρωινό δείχνει ξεκάθαρα πως βαρέθηκε να αποτελεί το βου συνθετικό του τηλεοπτικού διδύμου.

Επειδή όμως το πρωινό μένει ορφανό για το καλοκαιράκι και αφού ο ΑΝΤ1 μας έχει συνηθίσει σε καλοκαιρινά πρωινά προγράμματα, το ποιός θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης αποτελεί καυτό νέο.

Πέρσ, την καρέκλα του καλοκαιριάτικου πρωινού infontainmemt ζέστανε η Ράνια Θρασκιά με το "Elatte" και τη Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό της.

Φέτος, πολλά ονόματα ακούστηκαν, όμως μια άλλη Ράνια φαίνεται πως θα βρεθεί από το ραδιοφωνικό αέρα στο τηλεοπτικό γυαλί.

Μιλάμε φυσικά για τη Ράνια Κωστάκη, τη ραδιοφωνική παρτενέρ του Μάκη Πουνέντη που χρόνια τώρα μαζί και με τη Μαρία Ηλιάκη κρατούν το πρωινό του Ρυθμού 9,49 από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί.

Ξαφνικά και πολύ πριν την καλοκαιρινή της άδεια, η Ράνια αποκάλυψε πως αλλάζει ραδιοφωνική ζώνη και μετατοπίζεται στην απογευματινή με τις ευχές του Μάκη Πουνέντη. Εκεί θα κάνει παρέα στον Αλέξανδρο Συμηριώτη που μέχρι σήμερα ψυχαγωγούσε το κοινό παρέα με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Πολλοί λένε πως η αλλαγή αυτή έγινε για να εξυπηρετήσει την Κωστάκη στα νέα πρωινά τηλεοπτικά καθήκοντα που αναλαμβάνει. Η Κωστάκη που την θυμάσαι ως μια από τις 50 ξανθιές στο παιχνίδι που παρουσίαζε στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστή για δύο πράγματα:

Α. για το κοντό ξανθό καρέ της και Β. Για την φιλική της σχέση με το Γιάννη Λάτσιο αφού πολλές φορές τους έχουμε δει δίπλα δίπλα να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.

Το κανάλι συνεχίζει πάντως να κάνει δοκιμαστικά σε υποψήφιους πρωινάτζήδες ενώ η συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη θεωρείται σίγουρη.

Κατερίνα Π.