Άρνι: Το τεστ DNA και η οργή της Μαρία

25.05.2011
Η κόρη του μπορεί να τον συγχώρεσε, αλλά η μητέρα της -και πιο άμεσα ενδιαφερόμενη ως "η απατημένη σύζυγος"- δεν φαίνεται να έχει καμία τέτοια διάθεση. Αντίθετα, μάλιστα.


Η κόρη του μπορεί να τον συγχώρεσε, αλλά η μητέρα της -και πιο άμεσα ενδιαφερόμενη ως "η απατημένη σύζυγος"- δεν φαίνεται να έχει καμία τέτοια διάθεση. Αντίθετα, μάλιστα.

Σύμφωνα με τελευταίας πληροφορίες, η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) είναι έξαλλη με τις πομπές του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) –που όπως φαίνεται δεν έχουν τελειωμό- και φαίνεται αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα.

Η 50χρονη δημοσιογράφος και γόνος της οικογένειας Κένεντι (Kennedy) -η μητέρα της, Ευγενία, ήταν αδελφή των δολοφονημένων Τζον (John) και Ρόμπερτ (Robert)- στάθηκε στο πλευρό του γεννημένου στην Αυστρία πρώην μποντιμπιλντερά και ηθοποιού και όχι μόνο τον έριξε στον πολιτικό στίβο, αλλά τον έφτασε μέχρι και στο αξίωμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια… Δις!

Χώρια στο σπίτι τους, όπου δημιούργησε μια "οικογένεια πρότυπο" χαρίζοντάς του τέσσερα παιδιά.

Όμως, το ότι ο Άρνι ήταν "καρπερός" υποστηρίζεται διαρκώς από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τα διάφορα εξώγαμα παιδιά του.

Το "κακό" ξεκίνησε από τη Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena), η οποία εργαζόταν επί 20 χρόνια και μέχρι τον περασμένο και όπως αποκαλύφθηκε όχι μόνο έκανε σχέση με τον εργοδότη της, αλλά έμεινε και έγκυος με το παιδί του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων "Cover Time" ο Άρνι γνώριζε πολύ καλά και από πολύ νωρίς ότι ο γιος της οικιακής βοηθού τους ήταν δικό του παιδί, αφού η Μπαένα είχε κάνει τεστ DNA που το αποδείκνυε περίτρανα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σβαρτσενέγκερ να έχει κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρες πληρωμές στην Μπαένα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να κρατηθεί μυστικό.

Λέγεται μάλιστα ότι ήταν η ίδια η Μαρία Σράιβερ που το "μυρίστηκε", το έψαξε, το ξεσκέπασε, αλλά και το διέδωσε στη συνέχεια από την οργή της.

Βλέποντας όλη τη ζωή της να γκρεμίζεται με τον χειρότερο τρόπο, η Σράιβερ φαίνεται ότι έχει διαγράψει τον μέχρι πρότινος λατρεμένο της σύζυγος από το μυαλό και την καρδιά της και το έχει βάλει σκοπό να τον εξαφανίσει και από… προσώπου γης.

Η πρώην κυρία Σβαρτσενέγκερ, φέρεται να έχει ήδη προσλάβει τοπ δικηγόρο διαζυγίων, αλλά και αρκετούς άλλους που έχει "ξαμολήσει" να κάνουν τον "άπιστο" φύλλο και φτερό.

Μη γνωρίζοντας πια ποιον έχει δίπλα της, η Μαρία είναι αποφασισμένη να μην τη βρουν άλλες λαχτάρες. Ό, τι υπάρχει και δεν το γνωρίζει για τον πρώην σύζυγό της, θα το βρει η ίδια και μάλιστα τώρα…

Ζωή Κίττα