Καραφώτης - Πασχάλη: το νέο ζευγάρι της πόλης;

25.05.2011
Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στην πόλη; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, ω ναι, έχουμε new love και μάλιστα σφοδρό. Ο Κώστας Καραφώτης μετά το άδοξο τέλος των σχέσεων του με την Μαρω Λύτρα

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στην πόλη; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, ω ναι, έχουμε new love και μάλιστα σφοδρό. Ο Κώστας Καραφώτης μετά το άδοξο τέλος των σχέσεων του με την Μαρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη είχε «αφορίσει» τις... επώνυμες κυρίες, προτιμώντας να κάνει σχέσεις με κορίτσια που ουδεμία σχέση έχουν με τη showbiz.

Έλα, όμως, που ο έρωτας δε σε ρωτάει πάντα και πήγε και τον «χτύπησε» κατακούτελα, όταν είδε μπροστά του τη Σόφη Πασχάλη. Το πρώην κορίτσι των ΚαραμεροΧαριτάτων κατά καιρούς είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα, αφού δημοσιεύματα την ήθελαν πότε ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Παρθένη, πότε με τον Ηλία Βρεττό και πότε την ήθελαν να «παίζει» φλερτ με τον Σπύρο Χαριτάτο, τον καιρό που ήταν γυμνάστρια στην εκπομπή τους.

Κανείς, από τους παραπάνω «έρωτες» δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα, όπως καλή ώρα γίνεται και τώρα με τον Καραφώτη. Γιατί, μπορεί οι φήμες να επιμένουν και να λένε ότι οι δυο τους είναι in love, όμως εκείνοι τηρούν ύποπτη σιγή ιχθύος. Πάντως, Καραφώτης και Πασχάλη συνεργάζονται στο νέο βίντεο κλιπ του αοιδού, όπου γνωρίζονται και κάτι παίζει μεταξύ τους. Σε αυτό εμφανίζεται και η Μαντώ Γαστεράτου, που υποδύεται την πρώην του Κώστα.