Στο σφυρί ο παράδεισος της Λιζ Τέιλορ

25.05.2011
Δύο μήνες πέρασαν από τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού με τα βιολετί μάτια και η αγαπημένη της έπαυλη έχει βγει προς πώληση.


Δύο μήνες πέρασαν από τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού με τα βιολετί μάτια και η αγαπημένη της έπαυλη έχει βγει προς πώληση.

Η 650 τμ κατοικία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor), η οποία παρεμπιπτόντως ήταν στην κατοχή της τα τελευταία 30 χρόνια, βρίσκεται μέσα σε μια συνολική έκταση 5 στρεμμάτων και είναι γνωστή για τους απέραντους κήπους με τριαντάφυλλα που έχει.

Το μεσιτικό γραφείο που το έχει βγάλει στην αγορά, το περιγράφει ως ένα άριστα διατηρημένο ράντσο του 1960 με υπέροχη θέα σε όλο το Λος Άντζελες και πωλείται πως $8.6 εκατομμύρια (€6,1 εκατομμύρια).

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ πέθανε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια στις 24 Μαρτίου σε ηλικία 79 ετών έχοντας κοντά της και τα τέσσερα παιδιά της, Μάικλ Γουάλντινγκ (Michael Wilding), Κρίστοφερ Γουάλντινγκ (Christopher Wilding), Λίζα Τοντ (Liza Todd) και Μαρία Μπάρτον (Maria Burton).

"Η μητέρα μου ήταν μια σπουδαία γυναίκα που έζησε τη ζωή της στο έπακρο με πάθος, χιούμορ και αγάπη", είχε δηλώσει τότε ο πρωτότοκός της, προσθέτοντας ότι παρά τη μεγάλη τους απώλεια, όλοι όσοι την αγάπησαν θα ζήσουν εμπνευσμένοι από τη συνολική προσφορά της.

Ζωή Κίττα