Κάθριν Σβαρτσενέγκερ: Μπαμπά, σε συγχωρώ

24.05.2011
Το παραστράτημα του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια που αποκαλύφθηκε πρόσφατα άφησε… σύξυλη την παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά ακόμη περισσότερο την οικογένειά του.


Το παραστράτημα του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια που αποκαλύφθηκε πρόσφατα άφησε… σύξυλη την παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά ακόμη περισσότερο την οικογένειά του.

Επί 25 χρόνια, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και η σύζυγός του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους αποτελούσαν αυτό που λέμε "οικογένεια πρότυπο".

Όμως, και επειδή δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος, το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν μαθεύτηκε η ύπαρξη ενός εξώγαμου παιδιού, τελικά οδήγησε στη διάλυση του γάμου, άρα και του… ονείρου.

Το γεγονός ότι αρχής γενομένης από τη Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena), πρώην οικονόμου του σπιτιού των Σβαρτσενέγκερ, ακολούθησαν και άλλες γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έφεραν στον κόσμο τα παιδιά του απρόσεκτου –αν μη τι άλλο- σταρ, δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση.

Η απατημένη σύζυγος προσπαθεί να κρατήσει τη γνωστή αξιοπρεπή στάση της, συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, δεν μιλά πουθενά για το θέμα και έχει ήδη προσλάβει σούπερ δικηγόρο με την οποία σχεδιάζουν προσεκτικά την τακτική τους.

Τα παιδιά όμως; Η πρωτότοκη Κάθριν (Katherine), πάντως, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Και μάλιστα δημόσια.

Λίγο πριν φύγει για ένα προγραμματισμένο ταξίδι, η 21χρονη κοπέλα δημοσίευσε στη σελίδα της στο Twitter μερικά σχόλια μέσα από τα οποία, εμμέσως πλην σαφώς, ξεκαθαρίζει τη στάση της.

"Μερικές φορές συγχωρούμε ανθρώπους γιατί τους θέλουμε πίσω στη ζωή μας", έγραφε ένα σχόλιο της Κάθριν, ενώ αμέσως μετά διαβάσαμε το εξής: "Το να κρατάς κακίες δεν κάνει καλό στην υγεία σου. Συγχώρεσε και ξέχασέ το".

"Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταλάβει κανείς ποιος είναι αυτός ο λόγος", ολοκλήρωσε τις "δηλώσεις" της η νεαρή συγγραφέας και εθελόντρια συνήγορος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά και στους δυο γονείς της και δυσκολεύεται να… διαλέξει.

Κατά τα άλλα, η Μίλντρεντ Μπαένα, η γυναίκα της οποίας η αποκάλυψη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την οικογένεια Σβαρτσενέγκερ, κρύβεται από προσώπου γης, ενώ λέγεται ότι έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο και μελετά πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματά της.

Ζωή Κίττα