Βατίδου: Δημοσιογράφος την κατηγορεί για ξυλοδαρμό!

24.05.2011
Θηλυκός... Μάικ Τάισον μάς έχει βγει η Εύη Βατίδου και να δεις που στο τέλος τα αρσενικά του τόπου θα την βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο, φοβούμενοι μη και τους σβουρίσει καμιά ανάποδη. Μιλάμε για φόβο

Θηλυκός... Μάικ Τάισον μάς έχει βγει η Εύη Βατίδου και να δεις που στο τέλος τα αρσενικά του τόπου θα την βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο, φοβούμενοι μη και τους σβουρίσει καμιά ανάποδη. Μιλάμε για φόβο και τρόμο η Βατίδου γι αυτό και θα είμαστε προσεκτικοί στο πώς θα εξιστορήσουμε την ιστορία στην οποία εμπλέκεται. Δεν είναι να έρθει και να μας κατεβάσει το φρύδι στο σαγόνι.

Νεαρός δημοσιογράφος, που λες, κατηγορεί την πρώην του Αλέξη Κούγια για ξυλοδαρμό. Ω ναι. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου, Χρήστου Τσικνιά και όπως τους διαβάσαμε στη Real news, το περιστατικό συνέβη έξω από το δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, όπου Βατίδου είχε πάει να επιλύσει κάποιες εκκρεμότητες από το διαζύγιο της με τον Κούγια. Απ’ έξω την είχαν στήσει δημοσιογράφοι για να της πάρουν μία δήλωση, αλλά άπαξ και τους είδε ο «Τάισον» γυάλισε το μάτι του.

Όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, που ήταν εκεί για το θέμα, η Βατίδου του επιτέθηκε, ενώ άρχισε να φωνάζει: «Βοήθεια κλέφτης». Οι περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν, αφού πίστεψαν ότι πρόκειται για ληστεία και πάνω στον πανικό, η πρώην του Κούγια του τραβάει μία γροθιά (το δωδεκάποντο δεν χρειάστηκε να το βγάλει. Φαίνεται ότι έχει εκπαιδεύσει το χέρι), ενώ του πήρε τη φωτογραφική μηχανή.

Τη μηχανή τελικά του την επέστρεψε, αλλά όπως λέει εκείνος, τού κράτησε τη μνήμη, την οποία ζητά πίσω και να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά. Ωστόσο, η Βατίδου αρνείται κατηγορηματικά ότι συνέβη το παραπάνω περιστατικό, του οποίου έχει πλήρη άγνοια. Μάλιστα, δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση. Εκείνος, πάλι, υποστηρίζει ότι έχει sms που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και δηλώνει ότι θα απαντήσει κι αυτός νομικά. Τρέχα γύρευε.