Άννα Πάκουιν: "Ο γάμος μου μου φέρνει ναυτία"

23.05.2011
Η 28χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για τις "όλο νόημα" δηλώσεις της.


Η 28χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για τις "όλο νόημα" δηλώσεις της.

Ύστερα από το αμίμητο "Και τι έγινε που πάω με γυναίκες", η Άννα Πάκουιν (Anna Paquin), έρχεται τώρα να χαρακτηρίσει τον γάμο της… εμετικό!

Η Πάκουιν παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "True Blood", Στέφεν Μόγιερ (Stephen Moyer) τον περασμένο Αύγουστο και όπως διαβάζουμε στο βρετανικό πρακτορείο Cover Media σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό αποκάλυψε δεν την ενοχλεί καθόλου που δουλεύει μαζί του τόσες πολλές ώρες. Αντίθετα μάλιστα.

"Μου λείπει πολύ όταν φεύγει. Μου προκαλεί ναυτία… Όμως, η ανάγκες μου για καθαρά προσωπικό χρόνο είναι πραγματικά πολύ πολύ μικρές", ομολογεί η ξανθιά ηθοποιός που έχει κερδίσει ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαθήματα Πιάνου" το 1994, όταν ήταν μόλις 11 χρονών. (Δείτε το απόσπασμα από την τελετή στο βίντεο που ακολουθεί).

Ζώντας μέσα στους "τρελούς" ρυθμούς του Χόλιγουντ από τόσο μικρή ηλικία, θα μπορούσε να της δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αλλά η ίδια η Άνα ομολογεί ότι έχει καταφέρει να "κρατήσει τα πόδια της στη γη" χάρη της οικογένειάς της που είναι "ακόμη πιο τρελή"!

"Η οικογένειά μου είναι πολύ, πολύ, πολύ φυσιολογική. Και με αυτό εννοώ ότι είμαστε όλοι θεότρελοι ως έναν βαθμό! Δεν μπορεί να είναι και διαφορετικά για κάποιον που θέλει να κάνει το οτιδήποτε δημιουργικό, έτσι και αλλιώς", εξήγησε στη συνέχεια, με πολύ χιούμορ.

Ζωή Κίττα