Γιατί είναι έξαλλη η Περιστέρη;

23.05.2011
Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Πατρίσια Μίλικ - Περιστέρη με τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Διαδίκτυο και τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Γιώργο Σαμπάνη. Τα δημοσιεύματα, έλεγαν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε

Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Πατρίσια Μίλικ - Περιστέρη με τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Διαδίκτυο και τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Γιώργο Σαμπάνη. Τα δημοσιεύματα, έλεγαν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα τον τελευταίο καιρό και παρόλο που η σχέση τους έδειχνε σοβαρή, έριξε άδοξα τίτλους τέλους.

Μία που διάβασε τα δημοσίευματα η Περιστέρη και μία που έγινε έξω φρενών. «Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο» λέει στην Espresso κι εκεί που κάποτε απαξιούσε να μιλήσει δημοσίως για τη σχέση της με τον Σαμπάνη, τώρα όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού, αλλά εξηγεί ότι οι δυο τους είναι πολύ καλά.

Το κορίτσι είναι ερωτευμένο, διανύει την καλύτερη φάση του και γίνεται έξαλλο όταν κάποιοι διαδίδουν δράκους για το love affair της με τον αοιδό. Τη στιγμή, δε, που δεν υπάρχει υποψία προβλήματος στην αγάπη τους. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα η Πατριτσια είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στον καλό της, ο οποίος κάνει πρόβες για τις εμφανίσεις του σε κλαμπ της πόλης.