Πόσα εξώγαμα έχει τελικά ο Άρνι;

23.05.2011
Δυστυχώς –για τον ίδιο και την οικογένειά του, δηλαδή- ο "Εξολοθρευτής" φαίνεται ότι τα έκανε τελείως… μαντάρα! Και θα το πληρώσει.


Δυστυχώς –για τον ίδιο και την οικογένειά του, δηλαδή- ο "Εξολοθρευτής" φαίνεται ότι τα έκανε τελείως… μαντάρα! Και θα το πληρώσει.

Μόλις 10 μέρες πέρασαν από την ξαφνική ανακοίνωση για το διαζύγιό του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) από την εδώ και 25 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) και ολοένα και περισσότεροι σκελετοί από το παρελθόν του βγαίνουν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αρχή του τέλους γράφτηκε όταν η 55χρονη γόνος της οικογένειας Κένεντι έμαθε ότι ο σύζυγός της είναι ο πατέρας του παιδιού της επί 20ετίας οικιακής τους βοηθού, Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena).

Τώρα, προκύπτει ότι ο 14χρονος Τζόσεφ (Joseph) δεν ήταν το μοναδικό "λάθος" του απρόσεκτου 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Τζέιν Σέιμουρ (Jane Seymour), ο Σβαρτσενέγκερ έχει ακόμη δύο εξώγαμα παιδιά, ενώ άλλες πληροφορίες, θέλουν τουλάχιστον ακόμη μια γυναίκα να έχει πλησιάσει τους δικηγόρους του, ζητώντας τεστ DΝΑ για τον 8χρονο γιο της.

Η 60χρονη ηθοποιός κινείται εδώ και χρόνια στους ίδιους κύκλους με το πρώην αγαπημένο ζευγάρι και δηλώνει απερίφραστα ότι τα νέα για τις πομπές του Άρνι δεν την ξάφνιασαν στο παραμικρό.

Σε συνέντευξη του CNN, η Σέιμου υποστήριξε ότι η Σβαρτς δεν ήταν αυτό που λέμε "φρόνιμο παιδί", ενώ αποκάλυψε ότι όπως έμαθε από πολύ στενούς του φίλους, έχει ακόμη δύο εξώγαμα παιδιά, που θα αποκαλυφθούν οσονούπω.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι όχι μόνο η Σράιβερ αγνοούσε την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού Τζόσεφ, ο οποίος κατά κάποιον τρόπο μεγάλωσε μέσα το σπίτι της, αλλά και το ίδιο το παιδί δεν ήξερε ποιος ήταν ο αληθινός του πατέρας.

Όσο για τη δικαστική μάχη του ζεύγους Σβαρτσενέγκερ προμηνύεται δριμύτατη με τη Μαρία να απειλεί να του πάρει και τα… σώβρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά η απατημένη σύζυγος διεκδικήσει όσο περισσότερα μπορεί από την £250 εκατομμυρίων (σχεδόν €300 εκατομμύρια) περιουσία του διάσημου ηθοποιού και πολιτικού, ο οποίος λόγω των εξελίξεων αναγκάστηκε να βάλει στον πάγο την αναμενόμενη επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη με το πέμπτο σίκουελ του "Εξολοθρευτή".

Ζωή Κίττα