Και "κουνελάκι" η Πάρις!

12.08.2008
?Αχ κουνελάκι, κουνελάκι ξύλο που θα το φας. Σε ξένο περιβολάκι τρύπες γιατί τρυπάς»; Άσχετο, αλλά αυτό το παιδικό μου ήρθε όταν διάβασα ότι η Πάρις Χίλτον ήταν ένα από τα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ στο καθιερωμένο ετήσιο πάρτι του.

"Αχ κουνελάκι, κουνελάκι ξύλο που θα το φας. Σε ξένο περιβολάκι τρύπες γιατί τρυπάς»; Άσχετο, αλλά αυτό το παιδικό μου ήρθε όταν διάβασα ότι η Πάρις Χίλτον ήταν ένα από τα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ στο καθιερωμένο ετήσιο πάρτι του. Το party animal για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τις γνωστές του κραιπάλες τραβά. Γιατί μπορεί να δηλώνει ότι πλέον έχει ηρεμήσει στο πλευρό του νέου αγαπημένου της, όμως όταν της δίνεται η ευκαιρία να ξεδώσει λίγο, την πιάνει από τα μαλλιά.

Και το πάρτι του Χέφνερ με όλα τα «κουνέλια» του Playboy είναι η καλύτερη ευκαιρία για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. Δυστυχώς φωτογραφίες της Πάρις με ουρίτσα κουνελιού και καρότο στο στόμα δεν κυκλοφορούν. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ωστόσο, όσοι παραβρέθηκαν στο πάρτι του διάσημου εκδότη έχουν να λένε πόσο ωραία πέρασαν.