Κρόσσια τα νεύρα της Σιένα!

12.08.2008
Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί η νέα σχέση της Σιένα Μίλερ με τον Balthazar Getty κι ας είναι καλά γι αυτό τα περιοδικά και οι παπαράτσι που δε λένε να την αφήσουν ήσυχη, ενώ της έχουν αποδώσει με... δόξα και τιμές τον τίτλο της «αντροχωρίστρας».

Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί η νέα σχέση της Σιένα Μίλερ με τον Balthazar Getty κι ας είναι καλά γι αυτό τα περιοδικά και οι παπαράτσι που δε λένε να την αφήσουν ήσυχη, ενώ της έχουν αποδώσει με... δόξα και τιμές τον τίτλο της «αντροχωρίστρας». Η Σιένα στην αρχή δεν έδινε σημασία στα διάφορα δημοσιεύματα κι απολάμβανε απλά τον έρωτα της με το νέο (και πολυεκατομμυριούχο) αγαπημένο της. Έλα, όμως, που το κακό τελευταία έχει παραγίνει, ενώ λάδι στη φωτιά φροντίζει να ρίχνει και η σύζυγος του Balthazar, η οποία δηλώνει ότι η διάσημη ηθοποιός της «έκλεψε» τον άντρα.

Τα νεύρα της Μίλερ έχουν γίνει κρόσσια και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες είχε έντονο επεισόδιο σε βενζινάδικο με έναν παπαράτσι. Της μουρλής το πανηγύρι έγινε, όταν ο παπαράτσι την πλησίασε και τη ρώτησε: «Χώρισες το ανδρόγυνο»; Τώρα αυτός περίμενε απάντηση; Πάλι καλά να λέει που η Σιένα δεν γύρισε τη μάνικα στη μούρη του. Αντίθετα, η ηθοποιός άρχισε να ωρύεται, να βρίζει και να φωνάζει πως την ενοχλεί, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς.

Του παπαράτσι το αυτί μήτε που ίδρωσε και η Μίλερ για να βρει το δίκιο της(;) πήγε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια. Οι αστυνομικοί πήγαν στο βενζινάδικο, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το επεισόδιο έληξε εκεί. Ωστόσο, το «νεόκοπο» και... κυνηγημένο ζευγάρι της showbiz είναι τα μάλα στεναχωρημένο με όσα γράφονται και όπως λέγεται ο Balthazar ζήτησε από την πρώην να δηλώσει δημόσια πως όταν γνώρισε τη Μίλερ είχαν ήδη χωρίσει. Τι να πεις. Αυτή είναι η «κατάρα» να λέγεσαι... Σιένα Μίλερ και ουχί Αντζελίνα Τζολί!