Οι έρευνες για το θάνατο του Λέτζερ "παγώνουν"

07.08.2008
Οι αστυνομικοί που ερευνούν τον θάνατο του ηθοποιού Χηθ Λέτσερ, αποσύρουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. "Τα δύο πολύ ισχυρά φάρμακα που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό του μπορεί

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τον θάνατο του ηθοποιού Χηθ Λέτσερ, αποσύρουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

"Τα δύο πολύ ισχυρά φάρμακα που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό του μπορεί να τα προμηθεύτηκε με ψεύτικη συνταγή, αλλά δεν είχαν στόχο να τον σκοτώσουν," τόνισε ένας από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από τυχαία υπερβολική δόση υπνωτικών τον Ιανουάριο. Στις αρχές της εβδομάδας η Μαίρη Κέητ Ολσεν, είχε θεωρηθεί, μέσα από δημοσιεύματα υπεύθυνη για το θάνατο του Λέτζερ και η ίδια είχε ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα, πριν απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού δήλωσε ότι η πελάτης του είπε στις αρχές όσα γνώριζε γύρω από την υπόθεση του συντρόφου της, αλλά «δεν ήταν σε θέση να ξέρει πως προμηθεύτηκε τα ισχυρά υπνωτικά».