Ω sexy mamma!

13.08.2008
Μία φωτογράφηση που προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά έκανε η Τζέρι Χάλιγουέιλ, η οποία φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που μπορούσαν να της βρουν και με άνεση πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Hello». Αν και το πρώην «Spice girl» δεν είναι πια και τόσο? girl

Μία φωτογράφηση που προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά έκανε η Τζέρι Χάλιγουέιλ, η οποία φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που μπορούσαν να της βρουν και με άνεση πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Hello». Αν και το πρώην «Spice girl» δεν είναι πια και τόσο... girl, ενώ είναι μητέρα ενός παιδιού, διαθέτει σώμα να το ζηλεύουν ακόμα και οι πιο νεαρές κοπέλες.

Και να φανταστεί κανείς ότι η ίδια έχει μεγάλο κόμπλεξ με τον εαυτό της, ενώ ντρέπεται πια να κάνει τέτοιου είδους φωτογραφήσεις. Η τελευταία φορά που πόζαρε με λίγα ρούχα και σε αισθησιακές πόζες ήταν πριν εφτά χρόνια κι όπως λέει θα περάσουν άλλα τόσα (μπορεί και περισσότερα) μέχρι να αποφασίσει (αν θα το αποφασίσει) να ξανακάνει κάτι ανάλογο.

Κι αν τώρα πόζαρε με καυτά μπικίνι και είπε το «ναι», ήταν γιατί ήθελε μετά το τέλος της περιοδείας με τις «Spice girls» να κάνει και κάτι διαφορετικό. Πάντως, το αποτέλεσμα είναι άξιο επιβράβευσης και όλα τα αρσενικά του κόσμου μία ευγνωμοσύνη στην Τζέρι τη νιώθουν, που τους έφτιαξε το κέφι τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι!