Στο Σεν Τροπέ φεγγάρια και νύχτες τρελές

11.08.2008
Στο μαγευτικό Σεν Τροπέ χαλαρώνει αυτές τις μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα και φιλική συντροφιά.

Στο μαγευτικό Σεν Τροπέ χαλαρώνει αυτές τις μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα και φιλική συντροφιά. Το ζευγάρι και η παρέα του έχουν καταλύσει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Κυανής Ακτής, ενώ παράλληλα η Μαριέττα προετοιμάζεται για να πάρει οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Ήταν ένα ταξίδι που σκέφτονταν να κάνουν εδώ και πολύ καιρό, αφού ένιωθαν έντονη ανάγκη να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τα άγχη και την κούραση. Βέβαια, προγήθηκαν κάποιες αποδράσεις στη Μύκονο τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο ο Λεό και κυρίως η Μαριέττα ήθελαν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι όχι μόνο για να ζήσουν ξέγνοιαστα τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα και τα φλας, αλλά για να έχει χρόνο η παρουσιάστρια ανεπηρέαστη να πάρει αποφάσεις σχετικά με την καριέρα της.

Η τελευταία της εμφάνιση στο «Η Ελλάδα παίζει», το γεγονός ότι δεν ανανέωσε ακόμη το συμβόλαιό της με το Alter, αλλά κυρίως η φράση της «Εμείς θα ξαναβρεθούμε», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από ποια συχνότητα, ξαναφούντωσαν τα σενάρια σχετικά με τη μετεγγραφή της. Η Μαριέττα έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από Mega και ΑΝΤ1, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η πόρτα του καναλιού του Μπουρναζίου έχει κλείσει οριστικά. Στο Mega σκέφτονται να αναλάβει την παρουσίαση σε τηλεπαιχνίδι, ενώ στον ΑΝΤ1 τη βολιδοσκοπούν για να είναι επικεφαλής του διδύμου Μουτσινά - Ζαρίφη στον «Πρωινό καφέ». Στο Alter, από την άλλη πλευρά, της υπόσχονται γενναία ανανέωση του «Η Ελλάδα παίζει» και πάνελ τέτοιο, που θα χτυπήσει δυναμικά τις αντίπαλες πρωινές εκπομπές.

Η παρουσιάστρια βέβαια δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη και δεν θα την πει πριν επιστρέψει από τη Γαλλία. Άλλωστε, ένας ακόμη λόγος του ταξιδιού ήταν για να έχει το χρόνο να συζητήσει με τον αγαπημένο της,

ο οποίος τη συμβουλεύει σε κάθε της μικρό η μεγάλο επαγγελματικό βήμα. Μετά την επιστροφή στην Αθήνα η Μαριέττα αναμένεται να υπογράψει άμεσα σε έναν από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Γ.Π.