Γιατί "εξαφανίστηκε" ο Πάρης;

12.08.2008
Μακριά από τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να περάσει τις διακοπές του ο Πάρης Κασιδόκωστας. Ο περιζήτητος Έλληνας εργένης δεν έχει ακολουθήσει τη μητέρα του Μαριάννα και την αδερφή του Εριέττα
Μακριά από τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να περάσει τις διακοπές του ο Πάρης Κασιδόκωστας. Ο περιζήτητος Έλληνας εργένης δεν έχει ακολουθήσει τη μητέρα του Μαριάννα και την αδερφή του Εριέττα στις εξορμήσεις που πραγματοποιούν σε Αιγαίο και Ιόνιο με τα πολυτελή σκάφη της οικογένειας Λάτση.Γιατί σταμάτησε όμως ξαφνικά τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις του;

Ο Πάρης, έχοντας ως έδρα του τη θερινή έπαυλη της οικογένειας στη Βουλιαγμένη, αποφεύγει τον τελευταίο καιρό τις πολλές μετακινήσεις, πόσο μάλλον τις κοσμικές εμφανίσεις. Εξαίρεση αποτελεί το συγκρότημα του «Αστέρα» στο Λαιμό Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα οι πισίνες του ξενοδοχείου «Ναυσικά», τις οποίες επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το μεσημέρι. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο μέρος απολαμβάνουν ελάχιστοι Αθηναίοι τα μπάνια τους, καθώς η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα μέλη. Εκεί έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με καλούς του φίλους, αλλά και να χαλαρώσει χωρίς άγχος και πίεση.

Γιατί όμως σε αντίθεση με άλλες χρονιές ο νεαρός γόνος αποφεύγει τις εκδρομές και τις διακοπές με το σκάφος του; Ο Πάρης έχει αποφασίσει πως στην παρούσα φάση της ζωής του θέλει να αφοσιωθεί στις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες, που αφορούν την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «1821», όπως έχουμε γράψει στο ΛΟΙΠΟΝ. Πρώτο μέλημά του αυτή τη στιγμή είναι το «κλείσιμο» σημαντικών ονομάτων μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ώστε η εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει ήδη επαφές με σημαντικά ονόματα της 7ης τέχνης και όχι μόνο.

Ένας ακόμη λόγος της «απομόνωσης» του νεαρού επιχειρηματία είναι και η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε τον περασμένο χειμώνα η προσωπική του ζωή, με τους παπαράτσι να καραδοκούν κάθε του κίνηση και τα έντυπα αλλά και τις εκπομπές να του χρεώνουν κάθε εβδομάδα και μια νέα αγαπημένη. Κάθε του κοινωνική συναναστροφή θεωρούνταν ταυτόχρονα και το ξεκίνημα μιας καινούργιας σχέσης. Ελεονώρα Μελέτη, Ευαγγελία Αραβανή, Τζούλια Αλεξανδράτου και Σάσα Μπάστα ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν, κάνοντας τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του να ενοχληθούν. Και αυτό είναι φυσικό να τον έκανε να πάρει διάφορες αποφάσεις σχετικά με τις κινήσεις του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι πάγιος κανόνας της οικογένειας Λάτση να μη δίνονται λαβές για σχόλια και δημοσιότητα όσον αφορά τις προσωπικές τους στιγμές. Γ.Π.