Από Λύκο κινδυνεύει η Lady Gaga

02.06.2010
Λίγο η πεσμένη της απόδοση στις τελευταίες της εμφανίσεις, λίγο η φωνή της που δεν βγαίνει με την ίδια άνεση, λίγο που κόντεψε να σωριαστεί επί σκηνής σε πρόσφατη συναυλία της, όλα αυτά ήταν αρκετά για να καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Lady Gaga.

Λίγο η πεσμένη της απόδοση στις τελευταίες της εμφανίσεις, λίγο η φωνή της που δεν βγαίνει με την ίδια άνεση, λίγο που κόντεψε να σωριαστεί επί σκηνής σε πρόσφατη συναυλία της, όλα αυτά ήταν αρκετά για να καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Lady Gaga.

Επιπρόσθετα, οι φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς της κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) τρόμαξαν ακόμα περισσότερο όταν ακούστηκαν οι πρώτες φήμες για τη σοβαρή ασθένεια του Λύκου από την οποία φέρεται να πάσχει η 24χρονη τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί ή όχι, στη χτεσινή εμφάνισή της στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ (Larry King), το γνωστό σε όλους "Larry King Live". Το βίντεο της συνέντευξης της Gaga, μπορείς να κάνεις κλικ και να το παρακολουθήσεις στο τέλος του άρθρου.

Σε ερώτηση του Λάρι Κινγκ για τις φήμες που κυκλοφορούν για την ασθένεια του Λύκου από τον οποίο υποτίθεται πως πάσχει, η Gaga με την απάντησή της παραδέχτηκε πως υπάρχει κάποια αλήθεια στις φήμες, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαι καλά για την ώρα. Ο Λύκος είναι γονιδιακά στη οικογένειά μου, γι' αυτό και έκανα εξετάσεις για την ασθένεια αυτή. Η αλήθεια είναι πως δεν εμφανίζω τα συμπτώματα αλλά βρέθηκα οριακά θετική στον λύκο. Προς το παρόν δεν έχω νοσήσει αλλά πρέπει από εδώ και μπρος να προσέχω πολύ την υγεία μου και τον εαυτό μου?.

Έπειτα, η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Λύκος πήρε από τη ζωή και την αγαπημένη της θεία Τζοάν!

Ο πιο επικίνδυνος και κοινός τύπος ασθένειας Λύκου είναι συστημικός Λύκος ερυθηματώδης, ο οποίος μπορεί να έχει επιπτώσεις σε οποιαδήποτε από τα όργανα σωμάτων όπως το δέρμα, το συκώτι, το νεφρό, οι ενώσεις, τα αιμοφόρα αγγεία, ο εγκέφαλος, το αίμα, και το νευρικό σύστημα. Ο δεύτερος τύπος ασθένειας Λύκου είναι ο ερυθηματώδης Λύκος, ο οποίος έχει επιπτώσεις μόνο στο δέρμα. Τα σημάδια και τα συμπτώματα αυτού του τύπου Λύκου είναι αναφυλαξία δέρματος και οι πληγές που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό, και το στήθος.

Από την ασθένεια αυτή φαίνεται πως υπέφερε και ο Βασιλιάς της Ποπ, Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Lady Gaga στον Λάρι Κινγκ, είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις συνεργασίας με τον Μάικλ πριν το θάνατό του, αφού ο Τζάκσον είχε την επιθυμία να είναι η Gaga εκείνη που θ' ανοίγει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Πάντως, η Gaga δεν το βάζει κάτω και σε ένα μικρό διάλειμμα που έκανε ανάμεσα στις εμφανίσεις της στη Βρετανία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η Lady επισκέφθηκε μια ξακουστή παμπ (Brimingham's Prince Of Wales pub), όπου και κατανάλωσε ουίσκι με αναψυκτικό διαίτης. Οι ώρες περνούσαν και η Gaga που ήρθε στο τσακίρ κέφι κέρασε όλους τους θαμώνες και άφησε ένα γερό πουρμπουάρ στο μπάρμαν.

Ταυτόχρονα, έκανα αναμετάδοση και στο "Twitter" αναφέροντας:

"Είμαι σε μία παμπ στην Αγγλία καταστρέφοντας χαρτοπετσέτες αφού αφήνω επάνω τους στίχους και αναμνήσεις. Άλλωστε, τα όνειρα δεν είναι ποτέ αδύναμα όπως εμείς, είτε είμαστε μεθυσμένοι, είτε νηφάλιοι".

Οι σοκαρισμένοι θαμώνες της παμπ, πήραν από ένα αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τη Gaga και χαλάρωσαν!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια