Νέος ψηλομελαχρινός έρωτας για την Έιμι

02.06.2010
Ποιός Μπλέικ; Η Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) έβαλε πλώρη για άλλες αγκαλιές και εδώ και μερικές εβδομάδες βγαίνει με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss).

Ποιός Μπλέικ; Η Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) έβαλε πλώρη για άλλες αγκαλιές και εδώ και μερικές εβδομάδες βγαίνει με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss).

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό οι φήμες να ήθελαν την 27χρονη Γουαινχάουζ να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πρώην της Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) αλλά η ρομαντική βόλτα της εκκεντρικής τραγουδίστριας με τον Ρεγκ στο Λονδίνο άλλα λέει.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του και κατόπιν ένα ωραιότατο δείπνο σε εστιατόριο του κεντρικού Λονδίνου. Ύστερα, η κοινή έξοδο συνεχίστηκε σε μια παμπ για να καταλήξουν στο πάρτυ ενός κοινού τους φίλου.

Όσο για το ποιός ακριβώς είναι ο Ρεγκ Τράβις, με μια φράση θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί το αντίβαρο του πρώην της Έιμι, Μπλέικ.

Ο Τράβις είναι 33 ετών, ψηλός και γοητευτικός με εμπειρία στην σκηνοθεσία, συγγραφή σεναρίων και παραγωγή ταινιών. Την γνωριμία ανάμεσα στην Έιμι και τον Ρεγκ έκανε κοινός τους φίλος λίγες ημέρες μετά τον οριστικό χωρισμό της Έιμι με τον Μπλέικ μέσα στον Απρίλιο.

Το σπίτι του γοητευτικού και σκηνοθέτη απέχει 5 λεπτά από το καινούργιο σπίτι της Γουάινχαουζ στο Μέριμποουν (Marylebone). Στενός φίλος του Τράβις τόνισε πως ο Ρεγκ είναι ένας πολλά υποσχόμενος άνθρωπος στο χώρο του θεάματος και φέρεται πολύ πιο ώριμα σε σχέση με τον Μπλέικ ενώ άτομο από το στενό περιβάλλον της 27χρονης Έιμι δήλωσε στην εφημερίδα "Sun":

"Στην Έιμι αρέσει πολύ το νέο της αγόρι. Βγαίνουν μαζί μερικές εβδομάδες μόνο αλλά όλα καλά μεταξύ τους. Είναι ένας πολύ τίμιος άνθρωπος που δεν ονειροβατεί αλλά πατά γερά στο έδαφος. Ο Ρεγκ είναι καλλιεργημένος και ταλαντούχος και μαζί του η Έιμι μιλά για τα πάντα και διασκεδάζει πολύ. Οι δυο τους είναι πολύ διαχυτικοί μπροστά στους φίλους και συγγενείς τους".

Φυσικά, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως ο Τράβις χαίρει της αποδοχής και εκτίμησης του πατέρα της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ. Ο Μιτς πάντα κατηγορούσε τον πρώην της κόρης του πως την έριξε στα ναρκωτικά και την εξάρτηση από το αλκοόλ. Μιλώντας στο σκοτσέζικο τηλεοπτικό σόου "The Hour", ο πατέρας της Έιμι δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που η κόρη μου έχει καινούργιο αγόρι. Χαίρομαι που προχωρά στη ζωή της με έναν καλό άντρα. Αντίθετα με τον Μπλέικ, ο Ρεγκ έχει αρχές και ηθική".

Ευτυχώς για όλους, ο Φίλντερ μπήκε και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης και τότε η Έιμι συνειδητοποίησε πως πρέπει να κόψει κάθε επαφή μαζί του. Μετά τον χωρισμό τους μέσα στον Απρίλιο, ο Μπλέικ την βομβάρδιζε με γράμματα και τηλεφωνήματα για να τον δεχτεί πίσω. Ευτυχώς, ο Τράβις είχε ήδη κάνει την εμφάνισή του στη ζωή της Έιμι.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια