Μοντέλα χωρίς ημερομηνία λήξης

05.08.2008
Η ομορφιά και το στυλ της Λίντα Εβαγγελίστα, αποδεικνύονται διαχρονικές αξίες, αφού ακόμη και στα 43 της χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της μόδας.

Η ομορφιά, και το στυλ της Λίντα Εβαγγελίστα, αποδεικνύονται διαχρονικές αξίες, αφού ακόμη και στα 43 της χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της μόδας.

Το σούπερ-μοντέλο που κυριάρχησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, υπέγραψε πρόσφατα ένα χρυσό συμβόλαιο με τον ιταλικό οίκο «Πράντα». Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας για την φθινοπωρινή-χειμερινή κολεξιόν του 2008-2009.

Δεν έχει όμως ζήτηση μόνο η Λίντα Εβαγγελίστα. Και άλλα γνωστά ονόματα της εποχής της βρίσκονται ακόμη και σήμερα στην πρώτη γραμμή. Όπως η 38χρονη μαύρη γαζέλα Ναόμι Κάμπελ που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου «Ιβ Σεν Λοράν».

Η 39χρονη επίσης Κρίστι Τέρλινγκτον είναι το καινούργιο πρόσωπο της «Εσκάντα» ενώ η νεώτερη απ’ όλες, η 37χρονη Κλόντια Σίφερ συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της ιταλικής εταιρείας «Σαλβατόρε Φεραγκάμο».

Και οι τέσσερις αποδεικνύουν ότι τα μοντέλα όταν διαθέτουν προσωπικότητα δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδιαστής του οίκου "Σανέλ", ο Καρλ Λάγκερφελντ , έκρινε ότι οι συγκεκριμένες καλλονές «θα μείνουν αναντικατάστατες».