Η Μαίρη Κέιτ Όλσεν ύποπτη για φόνο.

05.08.2008
Η Μαίρη Κέιτ Όλσεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το θάνατο του συντρόφου της Λέτζερ από κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, πριν κληθεί από την εισαγγελική αρχή.

Η Μαίρη Κέιτ Ολσεν, αρνήθηκε ν'απαντήσει στους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανάτου του συντρόφου της Κήθ Λέτζερ από κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών χωρίς να πάρει ασυλία, αναφέρει η εφημερίδα "New York Post".

H Όλσεν ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε από την μασέζ που ανακάλυψε το πτώμα του Λέτζερ στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού αναφέρει ότι "η πελάτης του, δεν είναι υποχρεωμένη να μιλήσει σε κανέναν και απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το θάνατο του «Σκοτεινού Ιππότη»".

"Όλα τα κοντινά του πρόσωπα έχουν φανεί πρόθυμοι να βοηθήσουν" αναφέρει ενδεικτικά ένας από τους ερευνητές του πρόωρου θανάτου του, "εκτός από την Μαίρη Κέιτ Όλσεν που κρατάει το στόμα της κλειστό".

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δείχνουν ότι όλες οι ουσίες που ανιχνεύτηκαν στο σώμα του ηθοποιού είναι συνταγογραφημένες από γιατρούς, εκτός από ένα πολύ δυνατό αναλγητικό, το Oxycotin.

Αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι πώς έφτασε στα χέρια του. Μήπως του το έδωσε κάποιος ντίλερ ή κάποιος φίλος του; Κι αν είχε ένα μπουκάλι από κάποιον φίλο, μήπως κάποιος τρίτος το εξαφάνισε πριν φτάσει η αστυνομία;