«Η Μαντόνα μας ξέχασε»

04.08.2008
Ο πατέρας του υιοθετημένου γιου της Μαντόνα από τους Μαλάουϊ ζητάει βοήθεια από την Μαντόνα.

Ο πατέρας του υιοθετημένου γιου της Μαντόνα από τους Μαλάουϊ ζητάει βοήθεια απο την Μαντόνα.

Ο υιοθετημένος από την φυλή Μαλάουϊ, γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ απέκτησε νέο αδερφάκι. Γι΄ αυτό και ο φυσικός του πατέρας ζήτησε βοήθεια από την Μαντόνα για να μεγαλώσουν το μωρό.

Ο 33χρονος Μπάντα είναι ένας φτωχός αγρότης που βγάζει 50 λίρες το χρόνο. Ζει σε μια καλύβα από λάσπη και χόρτο και νοιώθει «απογοητευμένος» γιατί η Μαντόνα δεν στήριξε οικονομικά την οικογένεια του.

Ενώ ο ένας τους γιος απολαμβάνει την πολυτέλεια, ο αδερφός του ζει στα όρια της πείνας. Δεν υπάρχει σχολείο στο χωριό και όταν φτάσει στην ηλικία των έξι θα πρέπει να περπατάει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να πάρει μια στοιχειώδη μόρφωση.

«Ζήτησα από τον γιό μου Ντέιβιντ να βοηθήσει το αδερφάκι του στέλνοντας του κυρίως εκπαιδευτικά είδη, για να μπορέσει και αυτός να αποκτήσει ένα λαμπρό μέλλον. Δεν μου φαίνεται υπερβολικό αυτό το αίτημα, δεν νομίζω ότι κανείς εκπλήσσεται όταν το ακούει.» δήλωσε στην εφημερίδα "Mirror" ο κύριος Μπάντα.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν για πιθανό χωρισμό της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι, ο φυσικός πατέρας του Ντέιβιντ δεν διστάζει να δηλώσει ότι σ' αυτή την περίπτωση θα «κινήσει γη και ουρανό» για να πάρει πίσω τον γιό του.

«Με φοβίζει ένα διαζύγιο γιατί μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τον Ντέιβιντ. Θα κάνω ότι μπορώ για να μην του συμβεί τίποτα σοβαρό. Άλλωστε συμφώνησα με την Μαντόνα να της δώσω το παιδί μου με τον όρο ότι θα έχει μια υγιή και αγαπημένη σχέση με τον άντρα της.»

Όταν η πρώτη γυναίκα του Μπάντα πέθανε πάνω στην γέννα του Ντέιβιντ, εκείνος τον έστειλε στο ορφανοτροφείο γιατί δεν μπορούσε να τον μεγαλώσει μόνος του.

Το 2006 επιτράπηκε στην Μαντόνα να βγάλει το παιδί από την χώρα, κάτι που κατάφερε εκμεταλλευόμενη την φήμη της, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού υπάρχει νόμος που απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από την φυλή Μαλάουϊ.