Η Μπρίτνεϊ θέλει πίσω τα παιδιά της!

04.08.2008
Η Μπρίτνει ελπίζει να πάρει πίσω την κηδεμονία των παιδιών της

Η Μπρίτνεϊ ελπίζει να πάρει πίσω την κηδεμονία των παιδιών της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσπαθεί να μείνει «καθαρή» και ελπίζει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει πάρει πίσω τα παιδιά της.

Η 26χρονη τραγουδίστρια δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη, που της στέρησαν τον 2χρονο Πρέστον και τον μόλις ενός έτους Τζέιμς, γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα κρατιέται μακριά από τους πειρασμούς που μπορεί να την βλάψουν. Παράλληλα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλεται σε εξετάσεις για την ανίχνευση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη και ο πρώην σύζυγος της, Κέβιν Φιρντερλάϊν φαίνεται διατεθειμένος να συνεργαστεί μαζί της για την ανατροφή των παιδιών τους.

Πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον αποκάλυψε: «Η Μπρίτνεϊ, κρατάει χαμηλούς του τόνους στην ζωή της, και αφήνει τον χρόνο να δουλέψει υπέρ της. Εχει εστιάσει στην δουλειά της, επιθυμώντας μια δυνατή επανεμφάνιση.

Σ' αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχο και την Μαντόνα. Η Σπίαρς ετοίμασε ένα βίντεο-έκπληξη που θα προβάλλεται στην διάρκεια της περιοδείας που ξεκινάει σε λίγες ημέρες η "βασίλισα της πόπ».