Τιμή ρεκόρ οι φωτογραφίες των διδύμων

04.08.2008
Στο ασύλληπτο ύψος των 14 εκατομμυρίων δολαρίων έφτασε τελικά η τιμή των φωτογραφιών των διδύμων.

Στο ασύλληπτο ύψος των 14 εκατομμυρίων δολαρίων έφτασε τελικά η τιμή των φωτογραφιών των διδύμων. Το μυθικό ποσό μοιράστηκαν όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα περιοδικά People και Hello από κοινού. Η τιμή αυτή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο αλλά σύμφωνα με δήλωση ενός απ' τους εκδότες: "Οι φωτογραφίες μπορεί να μην επηρεάσουν τις πωλήσεις του τεύχους και να μην αποφέρουν άμεσα κέρδη, όμως είναι ζήτημα κύρους για μας".

To περιοδικό People δημοσίευσε ήδη το εξώφυλλό του με το περιβόητο αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του το βράδυ της Κυριακής. Η οικογένεια ποζάρει αγκαλιασμένη και ντυμένη στα ολόλευκα. Ανάμεσα στους τίτλους του εξωφύλλου δημοσιεύεται δήλωση της Τζολί που λέει: "η ζωή μας έχει μετατραπεί σε χάος, αλλά τα καταφέρνουμε και περνάμε υπέροχα".

Η αρχή του χορού των εκατομμυρίων για τις παιδικές φωτογραφίες έγινε με την πρώτη βιολογική κόρη του ζεύγους Μπραντζελίνα, Σιλό. Το αντάλλαγμα για τις πρώτες πόζες της όταν γεννήθηκε το 2006, κόστισε πάλι στο περιοδικό Hello, 4 εκατομμύρια, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες του Παξ μόλις 2 εκατομμύρια.